5/5 - (2 امتیاز)

ویبره بدنه

ویبره بدنه

ویبره بدنه اصطلاحا موتور الکتریکی نامیده می‌شود که در صنایع مختلف از جمله صنعت عمران و ساختمان برای ارتعاش، لرزش و ویبره کردن انواع قالب‌های بتنی، میزهای ویبراتور، سرندها و در صنایع غذایی، آردسازی و… کاربرد دارد. موتور ویبراتور برقی شاسی متحرک یکی از مناسب‌ترین و پرکاربردترین موتور ویبراتور برقی می‌باشد. این مجموعه به صورت حرفه‌ای شروع به طراحی و تولید این نوع دستگاه‌ها نموده است. کیفیت عالی و معتبر دستگاه‌های این مجموعه، نتیجه صرف بیش از یک دهه تجربه همراه با تحقیق و نوآوری مداوم و استوار می‌باشد.

جدول 3000 دور | ویبره بدنه صنعتی | ویبراتور های سه فاز برقی | گارانتی محصول : یکسال | عایق بندی Class F | فرکانس : 2 pole

MODEL WATES FORCE AMPERS
NEG 50 ۱۰۰ ۴۹ 0.24
NEG 65 ۱۵۰ ۶۵ 0.32
NEG 130 ۱۸۰ ۱۲۸ 0.38
NEG 200 ۱۸۰ ۱۸۸ 0.38
NEG 300 ۲۷۰ ۳۱۱ 0.55
NEG 650 ۵۰۰ ۶۶۶ 0.95
NEG 850 ۶۰۰ ۸۵۲ 1.1
NEG 1100 ۷۲۰ ۱۰۸۰ 1.3
NEG 1600 ۱۵۰۰ ۱۶۰۵ 2.4
NEG 2000 ۲۰۰۰ ۲۰۰۰ 3.5
NEG 2500 ۲۳۰۰ ۲۵۰۵ 3.9
NEG 3300 ۳۸۰۰ ۳۳۰۰ 6.3
NEG 5000 ۵۰۰۰ ۵۰۰۰ 8.3

انواع ویبره بدنه کدام‌اند؟

ویبره بدنه انواع مختلفی را دارا می‌باشد که هر کدام ویژگی‌ها و مشخصات خود را دارند. در ادامه برخی از آن‌ها را معرفی کرده و به مزایای آن‌ها می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

ویبره بدنه برقی

ویبره بدنه برقی کاربرد و سایزبندی‌های مختلفی دارد و منبع تغذیه به‌صورت تکفاز و سه فاز می‌باشد. کار با این نوع دستگاه‌ها، برای اپراتور آسان بوده و پرطرفدار می‌باشد. در ویبره بدنه بادی هنگامی که برق نباشد و یا خطر انفجار باشد، از سیستم پنوماتیک استفاده می‌شود.

موتورهای ویبره برقی با استفاده از به‌روزترین فناوری‌ها و با به‌کارگیری مواد و قطعات باکیفیت تولید و مونتاژ شده‌اند. جنس بدنه و درب‌های بلبرینگ از چدن نشکن GGG40 می‌باشد و جنس شفت از فولاد می‌باشد. جنس لنگ‌های ویبره از آهن و آبکاری می‌باشند. ساختار موتورهای ویبرهvibrator mechanical طبق استانداردهای جهانی طراحی شده‌ است. با استفاده از آلیاژهای فولاد و چدن، با کیفیت بالایی مونتاژ می‌گردند تا به ویبراتور این اجازه را بدهند تا با کارآیی‌های با شدت نسبتا بالا مقابله نماید و عملکرد ایمن را در هر شرایطی تضمین نماید.

در سیم پیچی از یک سیم حرارتی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد با عایق‌های پلی استر و پلی سترآمید استفاده می‌گردد. کل سیم پیچی در دو مرحله جداگانه عایق کاری می‌شود. به این دلیل مقاومت و عمر سیم پیچی قابلیت اطمینان بالایی را دارد. جعبه برق با رزین، خود کابل با گلند و درپوش‌ها با اورینگ آب‌بندی شده‌اند. موتورها دارای ضریب محافظتی یا آی پی ۶۵ در برابر گرد و خاک و رطوبت و نفوذ قطره‌های باران می‌باشد و توانایی به‌کارگرفتن محصولات در فضاهای دشوار را تایید و تضمین می‌نماید.

بلبرینگ‌ها در طول کار ویبراتور در معرض ضربه‌هایی متوالی قرار می‌گیرند. در طراحی موتورهای ویبراتور، جای بلبرینگ را بایستی به طوری طراحی نمود که از ضربه لرزش‌های متوالی در امان بماند. بسته‌بندی ویبره‌های سبک در داخل کارتن‌ها و با تسمه بسته‌بندی می‌گردند. ویبره‌های سنگین در داخل پالت‌های چوبی بسته‌بندی می‌گردند. از کاربردهای ویبره بدنه برقی در زمینه صنعت ساختمان، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این دستگاه با حرکات ارتعاشی خود می‌تواند حباب‌های موجود در مایع بتنی را گرفته و از این طریق بتن شما یک دست و صاف باشد.
  • امروزه بسیاری از شرکت‌های صنایع غذایی حبوبات، برای بسته‌بندی‌های خود از این دستگاه استفاده می‌کنند.
  • دستگاه مذکور می‌تواند با ارتعاشات خود، آب اضافه در ماسه و شن را گرفته و در خشک شدن سریع آن‌ها موثر باشد.
  • امروزه در دستگاه های تولید موزاییک نیز از این محصول بسیار بی‌نظیر استفاده می‌کنند که می‌تواند حباب‌های درون موزاییک‌ها را با ارتعاشات خود بگیرد.

اولین کاری که قبل از دانستن نحوه نصب ویبره بدنه برقی باید به آن آگاه باشید، چک کردن مقدماتی است؛ به این معنی که موتور خریداری شده را چک کنید که آسیب ندیده باشد و در صورت بروز مشکل با مشاوران فروش تماس حاصل فرمایید. شاید هم موتور را خریداری کرده‌اید و مدت‌ها است از آن زمان می‌گذرد. پس توصیه می‌شود که نحوه چرخش و پوشش محافظ را بررسی کنید. عایق بودن و چک کردن ولتاژ یکی از مهم‌ترین بخش‌های مهم نصب ویبره بدنه برقی است.

البته گاهی اوقات هم موتور ویبره بدنه نیاز به گریسکاری دارد یا حتی ممکن است بلبرینگ‌ها نیاز به جایگزینی داشته باشند. پس مهم‌ترین عامل توجه به زمان خرید و سن موتور است. شاید برایتان سوال پیش آید که نیروی موجود در ویبراتور از کجا می‌آید؟ نکته مهم این است که نیروی گریز از مرکز دریافتی از تاسیسات تنظیم می‌شود. نکته بعدی در خصوص مونتاژ کردن موتور ویبره بدنه است. باید برای سفت کردن و تعیین میزان استاندارد آن‌ها با متخصصین مشورت کنید. هنگامی که موتور ویبراتور را نصب می‌کنید، باید از کابل ایمنی آن اطمینان حاصل فرمایید. زمانی که کابل فولادی متصل شده باشد باید از نقطه اتصال حدود ۱۵ سانتی‌متر بلندتر آن را قرار دهید.

اگر برای تعمیر موتور بدنه قرار است اقدام کنید، حواستان باشد از یک فنی کار با تجربه و حرفه‌ای استفاده کنید تا تعمیرات مربوط به آچار کشی را به درستی انجام دهد. در غیر این صورت نه تنها از کیفیت کار کم خواهد شد، بلکه پس از مدتی دستگاه خراب می‌گردد. در نهایت نیز باید بدانید که هر ماه، محکمی پیچ‌ها باید به طور کامل بررسی شوند. به همین دلیل است که باید با متخصصان و مشاوران مجموعه‌ای معتبر همچون بادرو کمپرسور همکاری کنند تا کارشان دچار نقص نشود.

ویبره بدنه

ویبره بدنه بتن

از ویبره بدنه بتن، برای تولید لرزش جهت تراکم مخلوط‌های بتونی و خاک، حمل و نقل، تخلیه و غربالگری استفاده می‌شود. همچنین در میزهای ارتعاشی، فیدرهای ارتعاشی و واحدهای تولید آجر، کاربرد دارد. این لرزش عمدتا یک موتور الکتریکی محوری سه فاز و تک فاز با وزنه‌های غول پیکر در انتهای شفت روتور است. وزنه‌های غول پیکر، هنگام چرخش با شفت روتور، نیروی لازم جهت ارتعاش را در این دستگاه تولید می‌کنند.

برای کارهای بتنی معمولا از ویبره بدنه بتن ۳۰۰۰ دور استفاده می‌شود. اگر دور موتور بیشتر شود، تعداد ضربه‌ها نیز بیشتر و ریزتر می‌شود. در مواقعی که مواد به دیواره داخلی چسبیده، بایستی توسط ویبره‌ای که دارای ضربات درشت است، جدا شود. به همین دلیل ویبره بدنه با دور پایین و ضربات درشت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بدنه بتن

ویبره بدنه قالب

در صنعت ساختمان و سازه‌های بتنی، از ویبره بدنه قالب بتن استفاده می‌گردد که معمولا در دور ۳۰۰۰ می‌باشند. این نوع ویبره‌ها از وزن ۳۰۰ کیلوگرم تا وزن ۵۰۰۰ کیلوگرم در بازار موجود هستند. برای مشخص نمودن ظرفیت، باید ابعاد قالب بتنی، طول، عرض، ارتفاع و ضخامت را مشخص نمایید. در بعضی موارد از چندین دستگاه به صورت همزمان استفاده می‌گردد و در بعضی مواقع از فیکسچرها استفاده می‌شود. فیکسچرها به دو صفحه آهن و ورق شکل گفته می‌شود که یکی به ویبره و دیگری به قالب متصل می‌گردد.

ویبره بدنه تک فاز

در مواقعی که دسترسی به برق سه فاز نیست، می‌توان از این نوع ویبره بدنه تک فاز استفاده کرد. ویبره بدنه تک فاز فقط در دور 3000 Rpm و در وزن‌های 300 کیلو تا 650 کیلو بوده و سایر ویبراتورها همگی سه فاز می‌باشند. در مواقع خاص از این نوع ویبراتورها استفاده میگردد.

مشخصات فنی انواع موتور ویبراتور صنعتی که باید قبل از خرید، مقادیر هر یک را به دقت و بر حسب نیاز عملیات مورد نظر برآورد نمایید:

  • نوع موتور (بر اساس سوخت بنزینی، دیزلی یا گازی)
  • قدرت موتور (بر حسب اسب بخار یا کیلو وات)
  • دور موتور (دور در دقیقه)
  • وزن موتور (بر حسب کیلوگرم)
  • حجم موتور (بر حسب میلی لیتر )
  • نوع شاسی (ثابت و متحرک)

علاوه بر ویبراتور برقی، محصولاتی چون کمپرسور باد، درایر، مخزن، فیلتر، پیکور، شاتکریت، بلوئر، سندبلاست، رنگپاش ایرلس و… نیز با کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی در این شرکت عرضه می‌شوند.
جهت اطلاع از قیمت انواع موتور ویبراتور برقی بتن، ویبره بدنه از ۱۰۰ کیلو تا ۱ تن، ضربه واقعی تک فاز یا سه فاز با ما در واتس اپ در ارتباط باشید.

ویبره بدنه

ویبره بدنه چگونه نصب می‌شود؟

یکی از سوالات مهم بیشتر دوستان، نحوه نصب و راه‌اندازی ویبره بدنه می‌باشد. در مرحله نصب و راه‌اندازی و برای صرفه جویی در وقت و هزینه‌ها، بهتر است از فیکسچرها استفاده شود. فیکسچر به دو صفحه ورق‌ای شکل به ضخامت حدود ۲ سانت می‌باشد که یکی به دستگاه ویبراتور و دیگری به قالب ویبره نصب می‌گردد و نیروی ارتعاش از طریق همین صفحات به قالب منتقل می‌گردد. در مرحله بعدی برای جفت کردن فیکسچرها از پین نر و ماده استفاده می‌گردد.

انتخاب درست ویبره بدنه یکی از سوال دیگری است که باید به آن توجه کرد. اگر به فرض مثال ۱۰۰ کیلوگرم بار در یک متر مربع نیاز به ویبره داشته باشد، باید از ویبره ۳۰۰ کیلو و اگر ۲۰۰ کیلو بار باشد باید ویبره ۶۰۰ کیلویی انتخاب کرد.

موتور ویبره بدنه

ویبراتور یا ویبره‌های بدنه در صنایع گوناگون در قسمت‌هایی که احتیاج به ارتعاشات و لرزش خود خواسته می‌باشد، کاربرد دارد. چنانچه در قسمتی از صنعت که ارتعاشاتی چه با ابعاد کوچک و یا چه با ابعادی بزرگتر و سنگین‌تر احتیاج است، بایستی به همین نوع موتورها مراجعه کرد. این موتورها معمولا به عنوان موتور ارتعاشی، موتور ویبره‌ای، ویبراتور، الکترو ویبره یا ویبره‌های بدنه شناخته می‌شوند.

موتورهای ویبره صنعتی از انواع ویبراتورهای خارجی می‌باشند. ویبراتورهای خارجی همانگونه که از نامشان پیداست، دستگاه‌هایی می‌باشند که جهت ایجاد ارتعاشاتی روی سطح‌های خارجی یا بدنه اجسام استفاده می‌گردند؛ در حالیکه ویبراتورهای داخلی به صورت مستقیم به داخل ماده‌ای مثل بتن یا حفره‌ها وارد می‌گردند. موردهایی کاربرهای بیشتری دارند که در آن‌ها کاربرد ویبراتورهای خارجی نسبت به ویبراتورهای داخلی مزیت بیشتری داشته باشند. به عنوان مثال فشرده‌سازی لایه‌های خیلی ضخیم و یا نازک از بتنی تازه ریخته می‌شود، مخصوصا آن‌هایی که جهت فرم‌های خاص و پروفیل‌ها کاربرد دارند.

محصولات بادرو کمپرسور قادر است نیروی گریز از مرکز تا حداکثر ۶۵۰۰ کیلوگرم در ویبره‌های ۱۵۰۰ دور، نیروی گریز از مرکز ۸۰۰۰ کیلوگرم در ویبره‌های ۳۰۰۰ دور و نیروی گریز از مرکز ۳۰۰۰ کیلوگرم در ویبراتورهای ۱۰۰۰ دور ایجاد نمایند. به این علت، طیف گسترده‌ای از ویبراتورهای صنعتی بادرو را در زمینه‌های گوناگونی می‌توان از ساخت و ساز گرفته تا صنایع معدن و مواد غذایی در سراسر ایران به کار گرفت. موتور ویبره در قسمت‌هایی که احتیاج به لرزش باشد، به کار می‌رود. این موتورها اکثرا به عنوان موتور ویبره، موتورهای ارتعاشی، ویبراتور، الکترو ویبره و یا ویبره بدنه شناخته می‌شوند.

ویبره بدنه

کاربرد فوق‌العاده موتور ویبره بدنه

در حالت کلی برخی از سیستم‌ها با ارتعاش کار می‌کنند و برخی دیگر نه. به همین دلیل است که این گروه از ابزار، باید از موتور ویبراتور استفاده کنند. این سیستم‌ها دو دسته‌اند؛ سیستم نوسان آزاد و سیستم نوسانی با اتصال به سیستم شدید. سیستم نوسان آزاد به دو بخش چرخشی و یک طرفه تقسیم شده که در چرخشی، حرکت به صورت چرخش ۳۶۰ درجه اتفاق می‌افتد و یک طرفه به این حالت است که قدرت موتورها یکی است اما چرخش‌ها برعکس هم می‌باشند. دوم اینکه سیستم نوسانی با اتصال به سیستم شدید به فردی نیاز دارد که در این حیطه مسلط است و اشکالات کار را به درستی تشخیص می‌دهد.

استفاده از موتورهای ویبراتور بدنه در صنعت

ساختار موتورهای ویبراتور صنعتی، پیچیده نیست. چنین سیستم ساده‌ای شامل یک عدد موتور الکتریکی می‌باشد که قسمتی از محور ۳۶۰ درجه را در برگرفته و به آن اتصال یافته است. حرکت موتورها در تمامی دستگاه موجب لرزش می‌گردد.

ویبره بدنه، به موتور الکتریکی پرقدرتی مجهز بوده است که ارتعاشات و لرزش‌هایی را می‌تواند تولید نماید. چنین لرزش‌ها و ارتعاشاتی که ایجاد گشته، توسط یک حرکتی یکپارچه به بخش‌های یک دستگاه صنعتی انتقال می‌گردد.

به عنوان مثال، سیستم‌های تخلیه صنعتی که شامل موادی مرطوب یا چسبناک می‌باشند، در خیلی از صنایع وجود دارند. صنایع پالایشگاهی و تجهیزات مواد غذایی، نمونه‌هایی از این موارد هستند.

جهت تخلیه کامل مواد درونی دستگاه‌های صنعتی، یک عدد ویبراتور بدنه‌ای بر روی آن‌ها متصل است. لرزش‌هایی که ویبراتور الکتریکی به وجود می‌آورد، به مواد و ذرات درون دستگاه صنعتی انتقال یافته و آن‌ها را حرکت می‌دهد و از بدنه دستگاه جدا می‌گردد.

جدول 1500 دور | ویبره بدنه صنعتی | ویبراتور های سه فاز برقی | گارانتی محصول : یکسال | عایق بندی Class F | فرکانس : 4 pole

MODEL WATES FORCE AMPERS
NEG 20 ۸۰ ۱۹ 0.25
NEG 30 ۸۰ ۲۹ 0.25
NEG 60 ۹۵ ۵۸ 0.26
NEG 90 ۹۵ ۸۲ 0.26
NEG 200 ۱۸۰ ۲۰۵ 0.45
NEG 400 ۳۱۰ ۴۰۲ 0.66
NEG 520 ۳۴۰ ۵۱۰ 0.71
NEG 750 ۴۷۵ ۷۱۰ 0.92
NEG 1100 ۶۰۰ ۱۱۰۰ 1.17
NEG 1500 ۹۵۰ ۱۴۵۸ 1.6
NEG 2000 ۱۲۰۰ ۲۰۵۰ 2.1
NEG 2700 ۱۷۰۰ ۲۷۵۰ 3.4
NEG 3800 ۲۲۰۰ ۳۸۵۰ 4.6
NEG 5000 ۳۳۰۰ ۴۹۹۰ 5.5

آیا ویبره بدنه قیمت مناسبی دارد؟

یکی از سوال‌هایی که در هنگام خرید دستگاه ویبراتور، ذهن بسیاری از افراد را به سوی خود جذب کرده است، قیمت این محصول می‌باشد. برای این منظور شاید به دنبال وب سایت‌هایی باشید که محصولاتی با قیمت‌های مناسب را ارائه دهند. بی شک وب سایت ما یکی از بهترین انتخاب‌ها بوده و شما نیز می‌توانید با صرف هزینه‌های بسیار کمتری، یکی از باکیفیت‌ترین و قدرتمندترین این دستگاه‌ها را خریداری کنید.

قیمت ویبره بدنه با توجه به برند و برخی ویژگی‌ها، بسیار متفاوت و متغیر می‌باشد و شما می‌توانید با در نظر گرفتن بودجه خود، مناسب‌ترین و ایده‌آل‌ترین آن را از مجموعه‌ای برند و حرفه‌ای همچون بادرو کمپرسور تهیه و خریداری کنید. ویبراتورهای ایرانی قیمت پایین‌تری نسبت به مشابه چینی و کیفیت بالاتری دارند.

جدول 1000 دور | ویبره بدنه صنعتی | ویبراتور های سه فاز برقی | گارانتی محصول : یکسال | عایق بندی Class F | فرکانس : 6 pole

MODEL WATES FORCE AMPERS
NEG 40 ۸۰ ۳۸ 0.35
NEG 110 ۸۰ ۱۰۲ 0.65
NEG 200 ۹۵ ۱۹۲ 0.55
NEG 270 ۹۵ ۲۶۳ 0.58
NEG 390 ۱۸۰ ۳۶۵ 0.7
NEG 530 ۳۱۰ ۵۱۰ 0.9
NEG 1000 ۳۴۰ ۹۸۶ 1.4
NEG 1300 ۴۷۵ ۱۲۸۵ 1.6
NEG 2000 ۶۰۰ ۱۹۵۵ 2.5
NEG 3000 ۹۵۰ ۲۸۵۳ 4.5
NEG 5000 ۱۲۰۰ ۴۹۵۶ 5.5

عملکرد موثر شیلنگ ویبراتور

شیلنگ ویبراتور ابزاری ساختمانی و بسیار پرکاربرد می‌باشد که جهت هواگیری بتن به کار گرفته می‌شود. شیلنگ‌های ویبراتور و عواملی از این قبیل ابزارها، به وسیله تولیدکنندگان جهت برنامه‌های چندگانه تولید گردیده و طراحی می‌شوند. ویبراتورها جهت اطمینان از آزاد شدن حباب‌های موجود در بتن به کار گرفته می‌شوند. اندازه‌های متفاوت شیلنگ ویبراتور شامل 1،1/5 ، 2، 2/5 و 3 اینچ می‌باشد ومعروف‌ترین برندهایی که در بازار موجود هستند، ساخت کشورهای ایتالیا، ایران، کره، چین و اسپانیا هستند. برای اطلاع از قیمت انواع شیلنگ‌های ویبره مانند شیلنگ ویبره کره‌ای، می‌توانید با کمپانی بادرو کمپرسور در تماس باشید.

ویبره بدنه

ویژگی‌های شیلنگ ویبراتور

  • کارکردی با ثبات
  • بازدهی مکانیکی بالا
  • طراحی ظریف و استاندارد، کارکرد روان و موثر پوکر
  • کارکردی ضد سایش عالی
  • نحوه استفاده کردن از شیلنگ ویبراتور

طرز به کارگیری  شیلنگ ویبراتور اهمیت ویژه‌ای دارد. بایستی آن را به طور عمودی وارد بتن نمایید، چنانچه بصورت غیر عمودی وارد گردد، بازدهی آن پایین می‌آید. زمان استفاده کردن از شیلنگ ویبراتور با توجه به نوع و اندازه بتن، فرق می‌کند. ولی هر سطحی از بتن بایستی حداقل یک دقیقه هواگیری گردد و بعد از آن سطح بعدی اضافه شود.

مشخصات فنی ویبره بدنه

ویبره‌های بدنه در انواع مختلف سه فاز و یا تک فاز موجود هستند. چنین وسیله‌ای در دورهای ۷۵۰، ۱۰۰۰، ۱۴۰۰ و ۳۰۰۰ ارائه می‌گردد که دورهای کم آن موجب ایجاد ضربه‌های سنگین‌تر و دورهای بالا، دارای ضربه‌های بیشتر اما با قدرتی کمتر می‌باشند. ویبراتور از حیث حجم هم در حجم‌های ۱۰ تا ۱۰۰۰۰ کیلوگرم طراحی و عرضه می‌گردند.

  • ارزیابی ویژگی‌های ویبراتور
  • ساختاری محکم و محصور در برابر خاک و گرد و غبار دارد.
  • نیروی گریز از مرکز را از صفر تا حداکثر می‌توان تنظیم نمود.
  • دامنه ارتعاش قابل کنترل می‌باشد.
  • بلبرینگ‌های سنگین جهت کارهای طولانی و بدون مسئله دارد.
  • صدای کم در قیاس با ویبراتورهای الکترومغناطیسی دارد.
  • قیمت‌های مناسب موتور ویبره‌ها با خرید مستقیم از تولید کننده
  • تعمیر و رسیدگی مختصر به علت عدم وجود تسمه و قرقره

هنگام خرید ویبره بدنه، نکات زیر را در نظر بگیرید!

توصیه می‌شود قبل از خرید محصول مورد نظر خود، حتما در مورد برخی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی‌های این محصول اطلاعات لازم را به دست آورید تا از این طریق بهترین این محصولات را تهیه کرده باشید.

دو معیار اساسی ضربه (نیروی گریز از مرکز) ویبره و سرعت (دور) ویبراتور، می‌تواند قدرت ویبراتور را تعیین نماید. میزان دور و نیرو به محل ارتعاش، نوع ماده در حال جابه‌جایی، مساحت، طراحی ماشین‌آلات و تجهیزات ارتعاشی که ویبره بدنه بر روی آنها نصب می‌گردد، حائز اهمیت است. برای کاستن هزینه‌ها در خرید ویبره، ضربه‌های بالای ویبراتور را در نظر بگیرید. چون نیروی گریز از مرکز در ویبراتورها قابل تنظیم می‌باشد و ضربه را می‌توان کم کرد.

همکاران ما نیز در قسمت فروش، به شکل ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به سوالات ارائه شده از سوی شما هستند و می‌توانید در صورت نیاز، تماس لازم را برقرار کرده و سوال‌های خود را مطرح کنید. جهت تهیه ویبره بدنه و سفارش محصول می‌توانید درخواست خود را از طریق واتساپ کلیک کنید و به شماره ۰۹۲۱۴۱۶۸۶۵۰ ارسال نمایید. مواردی که جهت سفارش مهم می‌باشند، مشخص کردن نوع و محل استفاده، میزان قدرت بر اساس فورس و یا کیلووات دستگاه است.

موتور ویبره چیست

موتور ویبره چیست؟ به همراه مدل‌ها و قیمت

در هر زمینه‌ای از ابزارهایی در دستگاه‌هایی استفاده می‌شود که با‌توجه‌به نیاز در انواع مختلف، برای لرزش‌های مورد نیاز، قابل استفاده است. به طور کلی مهم‌ترین دلیل استفاده از این ابزار آلات در حرفه و صنایع مختلف، نیاز به ارتعاشات کوچک و بزرگی است که توسط موتور ویبره صنعتی ایجاد می‌شود. موتور ویبره دارای انواع و اندازه‌های متفاوتی می‌باشد که با‌توجه‌به نوع مصرف، در صنایع مختلف انتخاب و مورد استفاده قرار می‌گیرد. ارتعاش صنعتی در بخش‌هایی مانند صنایع غذایی و بسته‌بندی، صنعت ساختمان‌سازی، صنایع شیمیایی و بهداشتی، صنایع سیمان و موارد مشابه موثر است. اگر نیاز به ویبره در مقیاس بزرگ یا کوچک و استفاده از این دستگاه را دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا به جواب سوال موتور ویبره چیست؟ برسید.

توضیحاتی درباره موتور ویبره و معرفی چندین مدل

موتور ویبره که به نام های الکترو ویبره یا موتور ارتعاشی نیز معروف است، یک ابزار مکانیکی است که انرژی را از یک منبع (الکتریکی یا پنوماتیکی) دریافت می‌کند و آن را به صورت ارتعاش به انرژی مکانیکی تبدیل می کند که باعث ویبره دستگاه می‌شود. این دستگاه صنعتی در نوع برقی نیز تولید می‌شود که ساختاری مشابه موتور الکتریکی دارد که دارای دو وزنه گریز از مرکز در دو طرف خود می‌باشد و از اجزایی مانند چندین محافظ عایق، روتور، چندین محور نیم دایره، پیچ و مهره و میله تشکیل شده‌است. محافظ عایق، سطح دستگاه را می‌پوشاند و دارای روکشی است که این دستگاه را از گرد‌و‌غبار و ضربات خارجی محافظت می‌کند.
موتور ویبره قیمت‌های متفاوتی دارد که دلیل آن، تولید در انواع متفاوت است. دلیل دیگر نیز این است که در زمینه‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. شرکت‌ها و کارخانه‌های مختلف، انواع مختلفی از این تجهیزات پرکاربرد را تولید می‌کنند. ما در این مقاله به توضیح انواع زیر می‌پردازیم:

  • موتور ویبره روسی
  • دستگاه ویبره ۲۰کیلویی
  • موتور ویبره مغناطیسی

موتور ویبره روسی

متاسفانه مدت‌ها است که موتور ویبره روسی وارد کشور ایران نمی‌شود و در بازار ایران به‌سختی پیدا می‌شود. دلیل این اتفاق هجوم شرکت‌های تولید‌کننده چینی است که به دست افرادی در بازار ایران جا باز کرده‌اند. حتی در بازار ایران مشاهده شده‌است که افراد سودجو و کلاهبردار، ویبراتورهای چینی را به‌جای ویبراتورهای ایرانی و روسی می‌فروشند و هیچگونه اعتراضی هم به هیچ نهادی وارد نیست.
انواع مختافی از دستگاه ویبره روسی در بازار است، به‌عنوان مثال ویبره روسی ۳۰۰۰ دور ۳ فاز، 6000 دور ۳ فاز و … . اگر قصد خرید این نوع ویبراتور را دارید، باید بگوییم که در بازار ایران به‌سختی پیدا می‌شود و باید زحمت زیادی را به دوش خود بکشید.

موتور ویبره ۲۰کیلویی

منظور از واحد کیلو در اینجا واحد کیلوگرم روزمره خودمان نیست، بلکه منظور ضربه گریز از مرکزی است که از سمت موتور ویبره تولید می‌شود. واحد این ضربه‌ای که از سمت موتور تولید می‌شود، در اصل بر حسب نیوتون یا کیلو نیوتون است اما در صنعت به کیلوگرم معروف شده‌است. دلیل این کار نیز محاسبه آسان‌تر مقدار ضربه می‌باشد.
در جدول زیر تعداد از موتورهای ۲۰کیلویی را برای شما آماده کرده‌ایم:

ولتاژ سرعت فاز
Kem-p 220/380 3000 3
TS-2P20 220 3000 1
T2/20D 220 3000 1
VBM-2T 400 3000 1
TS 220/380 3000 1/3

باتوجه‌به جدول بالا، شما می‌توانید با تحقیق بیشتر و نیاز مورد نظر خود، اقدام به خرید موتور ویبره ۲۰کیلویی کنید.

موتور ویبره مغناطیسی

ویبراتورهای مغناطیسی را می‌توان در بسیاری از صنعت‌ها استفاده کرد. مزایای ویبراتورهای مغناطیسی با تمام مدلی‌های دیگر ویبراتورها مطابقت دارد. تقریباً برای هر مورد از کاربرد در فناوری و در تمام صنایع، موتور ویبره مغناطیسی، یک ابزار مورد علاقه هستند، به ویژه اگر به دقت بسیار بالا نیاز داشته‌باشید. شایان ذکر است که ویبراتورهای مغناطیسی در آلمان با بالاترین استاندارد ساخته می‌شوند و بهترین کیفیت را دارند. در لیست زیر می‌توانید مزایای ویبراتورهای مغناطیسی را مشاهده کنید:

  • به راحتی و به طور مداوم در هر شرایطی قابل تنظیم است.
  • PLA سیستم که برای محافظت از دامنه‌های اشتباه است.
  • موجود برای انواع هرتزها
  • شروع و توقف فوری پس از تعویض
  • دامنه خطی
  • استفاده دائمی قابل اعتماد
  • سطح کارایی بالا با ابعاد استاندارد
  • بدون سایش، بدون قطعات چرخشی
  • کارایی بالا (سیکل‌های عملیاتی طولانی و عمر مفید)
  • جدیدترین و پیشرفته‌ترین مهندسی تولید
  • مطابق با تمام دستورالعمل های EC، که بر درایوها تأثیر می‌گذارد.
  • در دسترس برای فضاهای در معرض خطر انفجار
  • برای سیستم‌های قدرت 60 هرتز و سایر ولتاژهای برق موجود است.
  • سوئیچ دما به صورت اختیاری می‌تواند تنظیم شود.

ویژگی های موتور ویبره

کاتالوگ موتور ویبره

کم‌کم به انتهای مقاله رسیده‌ایم و به نسبت زیادی با موتورهای ویبره آشنایی پیدا کردیم. در این قسمت می‌خواهیم یک کاتالوگ موتور ویبره از سری مدل ZF را به شما نمایش دهیم تا با کاتالوگ‌ها نیز آشنایی پیدا کنید. جدول زیر را مشاهده نمایید:

Model Kn Kg.f Power(W) Current(A) Weight(KG) Size(mm)
ZF-T2/60 0.7 71 80 0.15 4.0/5.8 280*170*220
ZF-T2/100 1.0 102 160 0.30 5.5/6.0 280*170*220
ZF-T2/200 1.96 200 170 0.32 7 280*170*220
ZF-T2/300 2.98 300 320 0.58 16.5/11 325*220*230
ZF-T2/500 4.95 505 440 0.8 20 395*240*250
ZF-T2/800 7.94 810 550 1.0 25.2 395*240*250
ZF-T2/1300 12.8 1306 1100 2.0 39 490*270*280
ZF-T2/1500 14.9 1520 1200 2.15 40 490*270*280
ZF-T2/1800 18.0 1837 1700 3.2 45 490*270*280

رنج قیمتی موتورهای ویبره

همانطور که بالاتر گفتیم، دستگاه‌های ویبره، انواع بسیاری زیاد دارند و شرکت‌ها و کارخانه‌های زیادی در حال تولید این قطعه صنعتی هستند. در کنار همه این موارد کشورهایی همچون ایران، روسیه، آلمان، ایتالیا، ترکیه و …نیز در حال تولید این محصول هستند. به طور کلی مدل‌ها و برند‌ها و انواع مختلفی از کیفیت‌ها را در بازار داریم. همین دلیلی شده‌است تا قیمت دستگاه صنعتی ویبراتور در رنج یک میلیون پانصد هزار تومان تا صد میلیون تومان باشد. شما می‌توانید باتوجه‌به نیاز خود و همچنین بودجه خودتان، از بین این دستگاه‌ها، دستگاه مورد نظر خود را خریداری نمایید.

خیلی خوشحال هستیم که ما را تا اینجا دنبال کردید. ما سعی کردیم تا در این مقاله انواع مختلفی از موتور ویبره‌ها را برای شما شرح دهیم و نحوه عملکرد آن‌ها را نیز به شما توضیح دهیم. همانطور که گفتیم از دستگاه ویبره در صنایع مختلفی استفاده می‌شود، کیفیت‌های مختلفی در بازار است و همچنین رنج قیمتی بزرگی دارد. باتوجه‌به کسب‌وکار شما و همچنین آشنایی‌هایتان از این مقاله، می‌توانید اقدام به خرید ویبراتور مورد نظر خود کنید.

ویبراتور صنعتی چیست

ویبراتور صنعتی چیست و چه کاربردی دارد؟

ویبراتور صنعتی یا موتور ویبره یکی از دستگاه‌ها و وسایل پرکاربردی در بسیاری از صنایع است که برای مقاصد مختلفی به کار گرفته می‌شود. از این دستگاه پرکاربرد در صنایع مختلف مانند صنعت ساختمان‌سازی،‌ تهیه سیمان بتن، صنایع غذایی، صنایع نفت و پلیمر استفاده می‌کنند. در واقع در هر صنعتی که نیاز به ارتعاش دستگاه‌های دیگر باشد، از ویبراتور صنعتی یا موتور ویبره استفاده می‌شود. موتورهای ویبره در انواع مختلفی وجود دارند که در ادامه با انواع آن و همچنین برندهای فعال در ساخت دستگاه ویبره صنعتی و… آشنا می‌شویم.

موتور ویبره یا ویبراتور صنعتی چیست؟

دستگاه ویبراتور صنعتی، موتور ویبره یک دستگاه الکتریکی است که در صنایع مختلف به منظور ایجاد ارتعاش و لرزش بر روی بدنه یا سطوح خارجی اجسام مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صنایعی که از دستگاه ویبره صنعتی کوچک یا بزرگ استفاده می‌کنند، می‌توان به الک‌های صنعتی، صنایع غذایی، فیدرها،‌ماشین‌های صیقل دهنده یا پاکسازی، صنایع تولید آرد، دستگاه‌های سایزبندی میوه، دستگاه خشک‌کن، سورترها، موزاییک‌سازی، ماشین‌های ساخت قالب بتن و… اشاره کرد.

ساخت دستگاه ویبره صنعتی توسط برخی از صنایع داخلی انجام می‌شود اما ویبراتورهای صنعتی خارجی عملکرد بهتر و مزایای بیشتری نسبت به مدل‌های داخلی دارند. در میان دستگاه‌های تولید خارجی، قیمت موتور ویبره ایتالیایی نسبت به قیمت موتور ویبره چینی بالاتر است. از دیگر نام‌های ویبراتور صنعتی می‌توان به موتور ارتعاشی، ویبره بدنه، الکترو ویبره و… اشاره کرد.

موتورهای ویبره دارای وز‌نه‌هایی در دو سمت شافت دستگاه‌ هستند که به محض روشن شدن دستگاه شروع به لرزش و ارتعاش می‌کنند. برای درک بهتر عملکرد این دستگاه‌ها تلفن همراه خود را تصور کنید که بر روی حالت ویبره قرار دارد. در این دستگاه‌ها از یک موتور ویبراتور استفاده شده است که باعث می‌شود در زمان تماس، بدنه گوشی به لرزش و ارتعاش درآید.

ویراتور صنعتی نیز مانند ویبره گوشی موبایل عمل می‌کند با این تفاوت که مدل‌های صنعتی دستگاه‌هایی با ابعاد بزرگ‌تر هستند که از مواد چدنی و آلومینیومی در ساخت آن‌ها استفاده می‌شود. همچنین ضرباتی که توسط دستگاه ویبراتور صنعتی به بدنه دستگاه‌ها وارد می‌شود، نسبت به ویبره تلفن همراه قوی‌تر و بیشتر است.

نحوه عملکرد ویبراتور صنعتی

نحوه عملکرد موتور ویبره

دستگاه‌های ویبراتور صنعتی به یک موتور پرقدرت مجهز شده‌اند که می‌توان ارتعاش و لرزش لازم را ایجاد کند. لرزشی و ارتعاشی که توسط این دستگا‌ه‌ها تولید می‌شود با یک حرکت یک دست به بدنه خارجی دستگاه‌ها انتقال پیدا می‌کند. در واقع این دستگاه‌ها پیچیدگی خاصی ندارند.

شکل کلی این دستگاه‌ها به این صورت است که لنگ‌هایی به شکل نیم‌دایره به دو سر یک الکتروموتور متصل شده است. زمانی که موتور به چرخش درآید با ایجاد نیروی گریز از مرکز شرایطی را فراهم می‌کند که لنگ‌ها به دستگاه ضربه وارد کنند. گردش موتور باعث می‌شود که ضربه‌های متناوبی توسط لنگ‌ها وارد شود که در برخی از موتورها تعداد ضربه‌ها به 3000 بار در دقیقه می‌رسد. این موتورها فاقد سیستم خنک کننده هستند به همین دلیل سیم‌پیچی ویبراتورهای صنعتی به شکلی انجام می‌شود که در زمان کار کردن درجه حرارت آن‌ها افزایش پیدا نکند.

ضربه‌هایی که توسط لنگ‌ها در دستگاه ویبره صنعتی کوچک یا بزرگ وارد می‌شود، دارای دامنه حرکتی خیلی کم است اما تعداد آن‌ها بسیار زیاد است. یکی دیگر از مواردی که در دستگاه‌های ویبراتور باید مورد توجه قرار گیرد، محل قرارگیری بلبرینگ‌ها است زیرا این قطعه مدام در زمان کار کردن دستگاه تحت فشار و ضربه است.

آشنایی با انواع ویبراتور صنعتی

ویبراتورهای صنعتی در مدل‌های مختلفی ساخته و عرضه می‌شوند که هر کدام ویژگی‌ها و قابلیت‌های خاص خود را دارند:

ویبره بدنه پایه‌دار

این دستگاه‌های ویبره که Foot Mounted نام دارد، بیشتر برای سرند یا الک صنعتی و در مواقعی برای میز ویبره به کار گرفته می‌شوند. این ویبراتورها در انواع مختلفی ساخته می‌شوند که هر کدام از این مدل‌ها از توان، قدرت، سرعت و ابعاد مختلفی برخوردار هستند. این نوع از ویبراتورها بسیار شبیه به الکتروموتورها می‌باشند و مهم‌ترین تفاوت آن‌ها وارد کردن ضربه به صفحه یا ماشین در زمان چرخش است. بیش از 80 درصد موتورهای ویبره که در بازار به فروش می‌رسند، از این نوع دستگاه ویبراتور هستند که به آن‌ها موتور ویبره کوچک یا میکرو نیز گفته می‌شود.

موتور ویبره فلنجی

ویبراتورهای صنعتی از نوع فلنجی از نظر نحوه کار و عملکرد مشابه نوع پایه‌دار هستند و تنها تفاوت آن‌ها به شکل پوسته و ساختار موتور آن‌ها مربوط می‌شود. همانطور که از اسم این ویبراتورها مشخص است، دارای فلنج بوده و تنها یک سمت آن‌ها به دستگاه متصل می‌شود. به همین دلیل کاربرد ویبراتورهای فلنجی با نوع پایه‌دار تفاوت‌هایی دارد. به منظور ایجاد لرزش و حرکات دایره‌ای بر روی دستگاه‌های صنعتی ابتدا باید بر روی صفحه عمود بر دستگاه یک ویبراتور پایه‌دار نصب شود و از ویبراتور فلنجی برای سهولت کار استفاده شود.

کاربردهای موتور ویبره

همانطور که اشاره شد فارغ از قیمت موتور ویبره کوچک یا بزرگ، از این موتورها برای اهداف مختلفی در صنایع استفاده می‌شود. از جمله مهم‌ترین کاربردهای دستگاه ویبراتور صنعتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

پاک کردن غلات و حبوبات: یکی از کاربردهای اصلی موتور ویبره در صنایع غذایی است که می‌توان از آن برای پاک کردن غلات و حبوبات با استفاده از دستگاه بوجاری کمک گرفت. ویبراتور صنعتی در اثر لرزش و ارتعاشی که در دستگاه بوجاری ایجاد می‌کند، باعث می‌شود که سنگ‌ها و ذرات درشتی که در غلات و حبوبات وجود دارد، از آن جدا شوند.

  • حباب‌گیری قالب‌های بتن: در صنعت ساختمان از دستگاه‌های ویبراتور در قالب‌های بتن استفاده می‌کنند. لرزش و ارتعاشی که دستگاه در قالب‌های بتن ایجاد می‌کند از باقی ماندن حباب در داخل بتن جلوگیری می‌کند که در نتیجه سطح کاملا صاف و یکدست می‌شود.
  • خشک شدن شن و ماسه: از ویبراتورهای صنعتی به منظور کمک به خشک کردن شن و ماسه نیز استفاده می‌شود. ویبراتور دستگاه خشک‌کن شن و ماسه را به ارتعاض درآورده و از این طریق باعث آبگیری ماسه‌های موجود در تورهای ضد سایش می‌شوند.
  • استفاده در میز ارتعاشی: از ویبراتور برای ساخت سنگ‌های مصنوعی و قطعه‌های بتنی در میزهای ارتعاشی کمک می‌گیرند. این میزها شباهت زیادی به میزهای صنعتی دارند که ارتعاش در آن‌ها نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.
  • کمک به موزاییک‌سازی: یکی دیگر از کاربردهای دستگاه ویبره صنعتی کوچک یا بزرگ در دستگاه‌های موزائیک‌سازی است. با توجه به این که بخش عمده ساخت موزائیک از بتن شکل می‌گیرد به همین دلیل برای افزایش کیفیت موزائیک‌ها نباید هیچگونه حبابی در داخل آن باقی بماند. از دستگاه‌های ویبره به منظور خارج کردن حباب از داخل بتن موزائیک استفاده می‌شود.

نکات خرید ویبراتور صنعتی

نکات مهم در زمان خرید دستگاه ویبراتور صنعتی

در زمان خرید دستگاه‌های ویبره صنعتی باید یک سری نکات مورد توجه قرار گیرند که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • توجه به نیروی گریز از مرکز
  • سرعت موتور ویبراتور (تفاوت در سرعت در ایجاد دامنه حرکتی مختلف نقش دارد)
  • توان موتور (این ویژگی با سرعت موتور و میزان ضربه رابطه مستقیم دارد)
  • آمپراژ مصرفی دستگاه (هرچه کیفیت دستگاه بالاتر باشد آمپر مصرفی کمتری دارد)
  • خدمات پس از فروش و گارانتی

سخن پایانی

دستگاه‌های ویبراتور صنعتی یکی از پرکاربردترین دستگاه‌ها در صنایع مختلف هستند که وظیفه ایجاد ارتعاش در بدنه دستگاه‌های مختلف را بر عهده دارند. از این دستگاه‌ها که به عنوان موتور ویبره نیز شناخته می‌شوند در صنایع مختلف با اهداف متفاوتی استفاده می‌شود. صنایع غذایی، صنایع ساختمان‌سازی، صنایع تولید موزاییک و بتن از مهم‌ترین صنایعی هستند که از دستگاه‌های ویبره صنعتی استفاده می‌کنند. این دستگاه‌ها در انواع مختلفی با سرعت و توان متفاوت عرضه می‌شوند که برای اطلاع از لیست قیمت موتور ویبره kemp به عنوان یکی از بهترین برندهای سازنده موتور ویبره می‌توانید به سایت بادرو مراجعه نمایید.

ویبره برقی

ویبره برقی، وسیله ای است الکتریکی که در صنایع مختلف از جمله صنعت عمران و ساختمان کاربرد دارد.
ویبره بدنه با منبع تغذیه تک فاز و سه فاز می باشند.

مرکز صنعتی و بازرگانی بادرو تولیدکننده، واردکننده و پخش کننده برتر شمال غرب کشور در حوزه طراحی و تامین انواع ماشین آلات کشاورزی، ساختمانی، صنعتی آماده ارائه محصولات و خدمات پس از فروش، سرویس و تعمیرات تخصصی به سراسر کشور می باشد.

موتور ویبراتور بنزینی برندهای ژاپنی و چینی میزان سطح سر و صدای کمتر، ارتعاش و نشت پایین تر در عین خروجی بالاتر و قدرت بیشتر از امتیازات مثبت این دسته از دستگاه های ویبره برقی محسوب می شوند.

جهت اینکه از بتنی همگن و قدرتمند بهره‌مند باشید، نیاز می‌‌باشد که کار ویبره‌زنی بتن را انجام دهید. زیرا این کار با هدفی که خارج کردن مقدار حبابهای باقیمانده مدنظر است، در قسمت اعماق بتن را انجام می‌دهد.

جهت نیل به این هدف، در فضاهایی نظیر ساختمان‌سازی از دستگاههایی نظیر ویبراتور استفاده می‌گردد. ویبراتور ابزاری می‌باشد با قدرت تولید لرزشهای نسبتا شدید به همراه فرکانسهایی بالا است. چنین دستگاهی از یکعدد مولد جهت تولید نیروهای گردشی مورد احتیاج بهره مند می‌گردد. نیرویی که در قسمت انتهایی شیلنگهای ویبراتور به یک قدرت فرکانسی بالایی تبدیل خواهد گشت. در گروه بندی انواع گوناگون شیلنگهای ویبراتور، نوع مولد آنها از اهمیت بیشتری برخوردارند. در بین همه‌ی انواع ویبراتوری که قید شد، ویبراتورهای برقی، در میان فعالان در حوزه‌های بتن‌ریزی پروژهای ساختمانی دارای محبوبیت است و به سهولت می‌توان سطوح وسیعی در بکارگیری ویبراتور برقی بتن را به همراه انواع پروژه‌های بزرگ و کوچک ساختمانی پیدا نمود. چنین مقبولیتی، ما را مجبور می‌کند تا با دیدی فنی‌تری در مورد ویبراتورهای برقی بتنی سخن گوییم.

موارد مصرف و کاربردهای موتور ویبره برقی:

برای ایجاد ارتعاش، لرزش و ویبره کردن انواع قالب های بتنی، میزهای ویبراتور، سرندها، و صنایع غذایی، تولید آرد و …

  • در الک های صنعتی
  • خشک کردن شن و ماسه
  • ماشین الات صنعت بتن (به منظور حباب زدایی بتن)
  • پاکسازی حبوبات

این مجموعه به صورت حرفه ای شروع به طراحی و تولید ویبره موتوری الکتریکی و پنوماتیکی نموده است.
ویبره بدنه ها این ویژگی را دارند تا در اغلب کاربردها که از تجهیزات ارتعاشی استفاده میکنند مورد استفاده قرار گیرند. کیفیت عالی و اعتبار ویبره موتوری این مجموعه نتیجه صرف بیش از یک دهه تجربه همراه با تحقیق و نوآوری مداوم و استوار می باشد.

ویبره برقی سیستمی است که برای تبدیل ارتعاشات مکانیکی محیط به انرژی الکتریکی برای استفاده و تأمین انرژی سیستم های الکترونیکی کم قدرت مستقل پیشنهاد شده است. انرژی با استفاده از یک خازن متغیر انتقال می یابد. با بکارگیری از فناوری سیستم های ریز الکترومکانیکی (MEMS) ، چنین دستگاهی برای سیستم طراحی شده و یک IC کنترل کننده کم توان در فرایند CMOS 0.6- / spl / m ساخته شده و کلیه اقدامات در آن حالت تست و بررسی شده است.

نحوه ی عملکرد و نصب نمودن ویبره بدنه ی برقی

از بررسی اولیه قبل ازینکه اتصال موتور را انجام دهید اطمینان حاصل فرمایید.

  1. چک نمودن پلاک موتور بطور کامل و اطمینان حاصل کردن از موتوری که خریداری نموده اید با موتور سفارش داده شده که بطور حتمی تطبیق داشته باشد.
  2. بایستی موتور به شکل دقیق مورد بررسی قرار گیرد و در طول عمل انتقال در معرض آسیب های متعددی از جمله هر گونه شکستگی یا ضربه خوردگی قرار نگیرد.

پیش از بکارگیری دستگاههایی که مدت مدیدی مورد استفاده قرار نگرفته اند یا در انبارها بصورت بلا استفاده مدتی مانده اند حتما بایستی نکاتی را مورد توجه قرار داد:

اولین اقدام برداشتن و سپس بررسی نمودن شفت ها می‌باشد که آیا بطور آزادانه می‌چرخند یا نه.

بررسی میزان عایق بودن اقدام بعدی میباشد که از نظر الکتریکی به این حالت که 2200 ولت جریان AC اعمال شود و زمانش نبایستی بیشتر از 5 ثانیه بین فاز و 10 ثانیه بین فاز ها و زمین با تسترهایی که عایق الکتریکی بیشتر شود.

  • پس از دو سال که از انبار نمودن موتور ویبره گذشت، بلبرینگ ها را بایستی گریسکاری نمایید.
  • همچنین پس از سه سال بهتر است موتور ویبره ، بلبرینگها بصورت دقیق جایگزین شوند.

انواع ویبره برقی 

بادرو کمپرسور بصورت حرفه اي شروع به طراحي و توليد ويبراتورهاي برقی و پنوماتيكي نموده است. اين ويبراتورها اين ويژگي را دارد تا در اغلب كاربردها كه از تجهيزات ارتعاشي استفاده می‌كنند مورد استفاده قرار می‌گيرد. كيفيت عالي و اعتبار ويبراتورها نتيجه صرف بيش از يك دهه تجربه همراه با تحقيق و نوآوري مداوم و استوار است.

كيفيت محصولات:

ويژگي اصلي ویبره بدنه استفاده از مواد با كيفيت بالا و انجام فعاليتهاي توليد با استفاده از ماشين الات و كنترل دقيق است.

ویبره برقی با هسته ورق با اتلاف ناچيز انرژي ساخته مي شود كه كارايي را افزايش داده و از گرم شدن بيش از حد جلوگيري می‌كند.

  • عايق كاري هسته مطابق با ASTM و با رزين پلي استر كلاس H.
  • شفت از جنس فولاد آلياژي طراحي شده است.
  • ياتاقانها با ظرفيت تحمل بار زياد و روغنكاري طولاني مدت.
  • تنظيم وزنه ها با روشي آسان و دقيق
  • عايق بندي مكانيكي 65 IP كلاس F

انواع ویبره بدنه سه فاز و تک فاز

نیرو محرکه اغلب موتور ویبره‌های صنعتی با سوخت بنزین تامین می‌شود و از این طریق نیروی لازم جهت به حرکت درآمدن شیلنگ ویبراتور را مهیا می‌سازد.

آشنایی با موتور ویبره برقی

ویبراتور برقی تقریباً شبیه به الکتروموتورهای صنعتی می‌باشند. تنها با این تفاوت که در انتهای دو طرف شفت آن ها وزنه هایی جهت ایجاد نیروی گریز از مرکز و ایجاد ضربات مداوم (عمل ویبراسیون) قرار داده شده است.

  • موتور ویبره بدنه
  • موتورهای فلنجی

ویبره برقی بتون

ویبراتور بتون، دستگاهی جهت از بین بردن حبابهای درون بتن هنگام بتون‌ریزی می‌باشد. در زمان بتن‌ریزی قسمتهایی از هوا در لایه‌های زیرین بتون حبس می‌گردد که به‌وسیله‌ی ایجاد نمودن ارتعاش یا لرزشی در بتن باعث می‌شود مسیر حرکت حباب به قسمت بالا را باز نماید. با چنین روشی بتن بصورت یکدست درمی‌آید و پس از اینکه خشک شد، بدون هیچ خلل و فرجی می‌باشد.

از مهم‌ترین مرحله‌هایی که در هنگام بتن‌ریزی رخ می‌دهد، این است که تراکم بتن به وسیله‌ی ویبره زدن افزایش میابد. چنانچه از ویبره بطور صحیح استفاده گردد بتن به شکل درستی متراکم گردیده و به شکل کامل حباب‌زدایی می گردد. به این منظور و جهت حباب‌زدایی کردن بتون بایستی از ویبره‌ی بتون و یا از موتورهای ویبره بدنه استفاده کرد.

از رایج‌ترین نوع ویبره که در صنایع ساختمان و بتن کاربرد دارد ویبره‌ی شیلنگی می‌باشد. ویبراتور شیلنگی بوسیله‌ی سوزن ویبره بطور کامل درون بتن فرو می‌رود ولی از ویبره بدنه جهت متصل کردن آن به بدنه‌ی فلزی قالب بتن استفاده می‌گردد.

خرید ویبره برقی

کارشناسان و مهندسین ما در بادرو کمپرسور به‌صورت تمام وقت آماده‌ی مشاوره و پشتیبانی در جهت انتخاب و فروش ویبراتور متناسب با کار شما می‌باشند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم که شما مناسب‌ترین و بهترین انتخاب و با حداقل هزینه‌ی ممکنه را داشته باشید تا زمانی که بازدهی کار شما افزایش یابد.

قیمت ویبره برقی

قیمت ویبره‌های برقی از حداقل 3.5 میلیون تا حداکثر 30 میلیون می‌باشند.

قیمت ویبره برقی بتن

قیمت ویبره‌های برقی بتنی از حدود 3.5 میلیون تومان تا 45میلیون تومان متغیر است.

قیمت ویبره برقی دریلی

قیمت ویبره‌های برقی دریلی از حدودا 2 تا 5 میلیون تومان متغیر می‌باشد.

قیمت ویبره برقی دستی

قیمت ویبره‌های برقی دستی نیز از 2 تا 5میلیون تومان متغیر می‌باشد.

ویبره برقی دستی

از مهمترین قطعات دستگاههای ویبره بتنی، شیلنگ ویبراتور می‌باشد. ویبراتور برقی با ایجاد ارتعاشات موجب از بین رفتن هواهای حبس شده و همچنین چگالی یا تراکم بتن را برای ایجاد یک استحکام مورد قبول، بالا می‌برد.

ویبراتورهای  برقی که به ویبره‌های دستی نیز معروفند و از انواع ویبره‌های بتنی به حساب می‌آید. جهت آشنایی با خصوصیت، نکات مورد نیاز و همچنین قیمت آنها در بکارگیری ازین قطعه‌ی مهم توجهتان را به ادامه‌ی مقاله جلب می‌نماییم.

قیمت دستگاه ویبره بتن برقی

چنانچه قیمت این دستگاه را با کالاهای مشابه آن که از سوختهای فسیلی بهره میگیرند بخواهیم مقایسه نماییم، به مقرون به صرفه بودن آن پی خواهیم برد. از آنجایی که مدل‌های ویبره بتن دیزلی و یا بنزینی قیمتهای بالاتری دارند، در اماکن مسقف پیشنهاد نمی‌شود که استفاده شود. ولی از ویبره بتن برقی در هر جایی می‌توان بهره برد به شرطی که بطور حتم به برق دسترسی داشته باشید. این ویبراتورها نه دودی تولید میکنند و نه آلودگی زیست‌محیطی دارند. بجز اینها صدایش نیز نسبت به نوعهای دیگر آن خیلی کمتر می‌باشد. درواقع از هر حیث که به دستگاه ویبره برقی بتنها نگاه کنیم آنرا مناسب‌ترین گزینه خواهیم یافت. قیمت این دستگاه به عواملی وابسته می‌باشد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ساخت چه کشوری می‌باشد.
  • برند دستگاه چیست؟
  • توان و قدرت موتور دستگاه چقدر می‌باشد.

ویبره موتوری سه فاز 

اين ويبراتورها تمام نيازهاي كاربردي به ويبراتور در صنعت را برآورد مي سازد.

توضيحات كلي:

ولتاژ ورودي:    380-400 V/50-60 Hz

فركانس: 2 POLE

  1. 3000RPM- 50 Hz
  2. 3600RPM- 60 Hz

جنس بدنه: آلياژهاي مخصوص فولادي، آلومينيومي، چدني

عايق بندي: كلاس F

ياتاقان ها با ظزفيت بار بالا و روغنكاري طولاني مدت و مخصوص تنظيم آسان و دقيق وزنه ها.

آمپر Force مدل ویبره بدنه – ویبره موتوری
۰/۳۸ ۱۸۸ کیلوگرم NEG 200/3000
۰/۵۵ ۳۱۱ کیلوگرم NEG 300/3000
۰/۹۵ ۶۶۶ کیلوگرم NEG 650/3000
۱/۱ ۴۹ کیلوگرم NEG 850/3000
۱/۳ ۱۰۸۰ کیلوگرم NEG 1100/3000
۲/۴ ۱۶۰۵ کیلوگرم NEG 1600/3000
۳/۵ ۲۰۰۰ کیلوگرم NEG 2000/3000
۳/۹ ۲۵۰۵ کیلوگرم NEG 2500/3000
۶/۳ ۳۳۰۰ کیلوگرم NEG 3300/3000
۸/۳ ۵۰۰۰ کیلوگرم NEG 5000/3000