رطوبت گیر کمپرسور یا واترترپ Water Trap مخزنی است که برای جذب ذرات رطوبت که به شکل قطره های آبی شکل گرفته اند و برای جلوگیری از آسیب رسیدن به تجهیزات مرتبط مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه مخزنی است که دارای دریچه ورودی هوا و خروجی بصورت بوشنی و فلنجی می باشد. عملکرد این دستگاه به این شکل می باشد که هوای دارای رطوبت از یک طرف وارد تله آب گیر کمپرسور شده و پس از جذب و ذخیره قطرات آب از سمت دیگر خارج و به سیستم مدار پنوماتیک هدایت می گردد.  در قسمت انتهایی تله آب گیر کمپرسور شیر تخلیه دستی یا شیر اتوماتیک برقی – اتودرین و یا به شکل سوپاپ مکانیکی می باشد که آب جمع شده از این طریق تخلیه می گردد. تله آب گیر کمپرسور معمولا قطرات آب را تا قطر 20 میکرون به صورت سیستم سانتریفیوژ به خود جذب می نماید. کاربرد این دستگاه برای جلوگیری و ورود آب ذرات درشت دانه به مسیر مخزن و سایر خطوط می باشد.

قبل از خرید رطوبت گیر کمپرسور مواردی وجود دارد که باید به آن توجه شود فشار کاری چند بار می باشد؟ که معمولا 7 تا 10 بار است ، مقدار هوادهی کمپرسور چند لیتر یا چند مترمکعب بر دقیقه می باشد؟ و سایز لوله های ورودی و اتصالات چند اینچ باشد.

نحوه ی عملکرد رطوبت گیر کمپرسور باد

دستگاه رطوبت گیر کمپرسور توسط یک ورودی و یک خروجی 30 درصد از ذرات رطوبت را کمک می‌کند تا حذف نماید. بخاطر متراکم نبودن رطوبت محیط، اغلب مقداری آب در خطوط هوای فشرده موجود می‌باشد که برای دستگاهها آسیب‌زا می‌باشد.

هوا در این پدیده ی رطوبت‌گیری از قسمت ورودی دستگاه، وارد سیستم می‌شود و دستگاه انواع مختلف ذره ها را می‌تواند بگیرد. این رطوبت های ورودی به سیستم خشک کن از بین خواهند رفت و یا در مخازن جمع خواهند شد و یا توسط شیر تخلیه از دستگاه تخلیه می‌گردد. البته مقدار رطوبت محیط هم در کارکرد دستگاه ما تاثیر گذار می‌باشد.

رطوبت گیر کمپرسور
Housing Dimensions - mm
DCBAModel
160236257.5103G25WS
210236257.5103G100WS
285277304123G200WS
380277304123G300WS
470285320123G600WS
560443484160G1200WS
610490546193G2200WS

قیمت رطوبت گیر کمپرسور

قیمت این دستگاه در حدود 2 میلیون  تا 10 میلیون تومان برای مدلهای بوشنی متغیر می‌باشد از آنجایی که قیمت رطوبت گیر کمپرسور با توجه به امکاناتی که دارد، مقرون به صرفه است . این دستگاه بسیار با کیفیت بوده و رطوبت و ذرات آب موجود در هوا را از بین می‌برند. یکی از مطرح‌ترین برندهای این دستگاه، رطوبت گیر بادرو کمپرسور است که اعتبار بسیاری در سطح بین المللی و ایران دارد.

جالب است بدانید که نوع فیلتر به کار رفته در این وسیله نیز عامل تعیین کننده دیگری در قیمت جنس بوده که باید به آن توجه کرد. در کنار این نکات برای اینکه از کلاهبرداری و از بین رفتن هزینه جلوگیری گردد، توصیه شده که اطلاعات لازم در جهت خرید رطوبت گیر کمپرسور کسب شود و برای تسریع این روند با مشاوران و متخصصان فروش و فنی کاران مشورت گردد.

بستگی به ظرفیت کمپرسور و سایز لوله اتصال دارد. کوچکترین نوع سایز 1/2 اینچ بوده و تا ظرفیت 100 متر مکعب در ساعت جواب گو می‌باشد. قیمت رطوبت گیر کمپرسور از نوع water seprator در مقایسه با درایر تبریدی و جذبی، بسیار مناسب بوده و کیفیت بهتر باعث شده یکی از پرفروش ترین محصولات بازار باشد و قیمت پایه از دو میلیون تومان تا ده میلیون تومان متغییر می‌باشد.

مطالب مرتبط : درایر تبریدی 

127 146x300 1

انواع رطوبت گیر کمپرسور

رطوبت گیر کمپرسور یکی از فناوری های قدیمی است که از گذشته تا کنون مورد استفاده کارخانه دارها قرار می گیرد. در حالت کلی می‌توان گفت هر کدام از این دستگاه ها عملکرد و ساختار مشخص به خود را دارند. اما همه آن ها به مواردی همچون میکروفیلترها و رطوبت گیرهای خشک‌کن تقسیم می‌شوند.

رطوبت گیر یا همان خشک کن هوا که درایر تبریدی یا یخچالی هم نامیده می‌شود یکی دیگر  از پر فروش ترین انواع رطوبت گیر در سطح بین المللی است زیرا این سیستم ذرات و رطوبت را در خود به دام می اندازد و با پایین آوردن دما، مواد اضافی را از بین می‌برد.

مشخصات فنی رطوبت گیر کمپرسور میکروپور ترکیه
Flow Rate
m3/h
Connection
Size
Model
251/4 “G25WS
1001/2 “G100WS
2003/4 “G200WS
3001 “G300WS
6001 1/2 “G600WS
12002 “G1200WS
22003 “G2200WS

رطوبت گیر صنعتی

انواع رطوبت گیر صنعتی شامل درایرهای تبریدی، درایرهای جذبی، تله آبگیر و واحد مراقبت می‌باشند که هر دستگاه کاربرد بخصوصی نسبت به ظرفیت هوای فشرده دارند.

رطوبت در هوای فشرده باعث وارد آسیب جدی به تجهیزات هوای فشرده می‌گردد و برای حذف رطوبت بهتر است یکی از انواع رطوبت گیر صنعتی به عنوان فیلتراسیون و جذب آب در مسیر هوای فشرده نصب و راه اندازی شود.

رطوبت گیر میکروپور برای حذف رطوبت و ذرات جامد از هوا و یا گاز فشرده طراحی شده است. عملکرد گریز از مرکز آن باعث حذف آلاینده ها با افت فشار کم و ذخیره انرژی می‌شود. رطوبت گیر میکروپور در سایزهای 3 – 1/4اینچ بوده و جریان هوا تا m3/h 2200 می‌باشد.

رطوبت گیر میکروپور در مدلهای بوشنی و فلنجی طراحی و ساخته شده است. تصویر فوق از نوع بوشنی بوده و از مزیت این نوع دستگاه میتوان به  تخلیه آب  اتوماتیک و پوسته آلومینیومی اشاره کرد.

رطوبت گیر کمپرسور هوا

یکی از دستگاه هایی که استفاده از آن به شدت به کارخانه داران و فنی کاران توصیه شده، رطوبت گیر کمپرسور است. چرا که با هزینه ای مناسب می‌توانید آن را تهیه کنید و کارایی و بازدهی سایر دستگاه ها را افزایش دهید. همچنین می توان اشاره کرد که مجموعه بادرو کمپرسور در تهیه این نوع رطوبت ها نقش بسزایی داشته و آن را مطابق با استاندارد های مخازن و موجود در کارخانه با شرایط جوی تولید کرده است.

جنس رطوبت گیر کمپرسور هوا معمولا سبک و از نوع آلومینیوم است و همین امر موجب می‌شود تا طول عمر دستگاه افزایش یابد و کارایی و راندمان پیش از قبل بهبود پیدا کند. یکی دیگر از فوایدی که رطوبت گیر کمپرسور هوا دارد، این است که با وجود تخلیه اتوماتیک مکانیکی نیازی نیست از آن با احتیاط مراقبت کنید، این وسیله زمانی که بدرستی تنظیم شود، کلیه امور را بدون هیچ مشکلی انجام خواهد داد.

تله آبگیر رطوبت گیر کمپرسور

بعد از کمپرسور، رطوبت گیر کمپرسور باد یا واتر تراپ یا تله‌ی آبگیر نصب می‌شود. تله‌های آبگیر ذرات آب خارج شده از کمپرسور را جذب نموده و از ورود چنین ذراتی به مخازن پیشگیری می‌نماید. جذب کردن قطره‌های درشت آب و روغن تا حدود20میکرون که در هوای خارج شده از کمپرسور موجود می‌باشد که شباهت زیادی به تله‌ی بخار دارد.
در حقیقت هوای تولید شده در هنگام ورودش به تله‌ی آبگیر در مسیرهای سانتریفیوژ نیروی گریز از مرکز و همچنین چرخش قرار گرفته است. این قطرات ته نشین شده در قسمت انتهای استوانه‌ی تله آبگیر جمع می‌گردد. به شکل اتوماتیک و یا دستی تخلیه می‌شود. تله‌ی آبگیر که موجب طول عمر مفید تجهیزهایی که پنوماتیک شده است و شیرآلات و یا هوای مصرفی با کیفیتی نسبتا بالا در تولید را ایجاد می‌نماید.

129 227x300 1

رطوبت گیر کمپرسور باد

همانطور که می‌دانید همیشه هوا، تركیبی از انواع گازهای بی رنگ، بی‌مزه و بی‌بو مانند اكسیژن و نیتروژن است. به شکل نرمال با ناخالصیهایی مانند گرد و غبار و نمك آلوده می‌گردد. در ضمن بخار آب هم یكی دیگر از این ناخالصیهای موجود در هوا است. چنین ناخالصیهایی نقش بسزایی در كیفیت هوای فشرده‌شده دارند.
زمانیکه هوا فشرده‌سازی می‌گردد، غلظت ناخالصیهایش و بخار آبی که در آن موجود است، افزایش میابد. چنانچه چنین ناخالصیهایی در سیستمهای ما باقی بماند خسارتهای جبران‌ناپذیری به تجهیزات هوای فشرده‌ی ما و محصولات تولیده شده‌ی ما وارد خواهد شد.
فیلترهایی که در سیستم هوای فشرده وجود دارد، روغن و همچنین احتمالا گرد و غبار موجود را از بین برده و خشك‌كنها یا (درایر) بخار آبی که  در هوای فشرده شده وجود دارد را قبل از رسیدن به مرحله‌ی استفاده، از بین خواهد برد. به این ترتیب فيلترهای هوای فشرده، نقش بسزایی در تجهيزات تصفيه و فرآوری هوا  این روزها داشته است و تنها تعداد كمی از سيستمهای هوای فشرده می‌توانند بدون هیچ فيلتر مناسبی بكار خود ادامه دهند.

قیمت تله آبگیر رطوبت گیر کمپرسور

قیمت این تله‌های آبگیر با توجه به نوسانات قیمت دلار و تورم موجود متغیر می‌باشد و حدودا از 2میلیون تومان تا 8میلیون تومان می‌باشد.

رطوبت گیر پمپ باد

رطوبت گیر پمپ باد تجهیزاتی می‌باشند که همانگونه که از نامشان پیداست، مشخص می‌باشد که موارد کاربرد آنها کجاست و در چه قطعاتی و یا چه تجهیزاتی قرار دارند. رطوبت گیرهای پمپ باد جهت پیشگیری از ورود ذرات درشت و سنگین به سیستم کمپرسور پیشگیری می‌کند و با انجام نقشی مهم از تجهیزات و قطعات کمپرسور محافظت می‌نماید. تا تجهیزات و قطعات داخلی کمپرسورها دچار مسئله و اختلال نگردد چنین قطعه‌ای شاید به خودی خودی از اساسی‌ترین قطعه‌های سیستم کمپرسورها و همینطورعوامل نگه‌داری آن بوده باشد. که همین سیستم عمر مفید کمپرسور را افزایش داده، و با پیشگیری از وارد شدن هر گونه ذرات، آب، مواد جامد سنگین و هر رطوبتی موجب زنگ زدگی و تخریب ناشی از همین مواد در سیستم گردد. این دستگاه به شکل کلی دارای یک بخش ورودی وهمینطور دارای یک خروجی بوده؛ که در پدیده‌ی کل اید سیستم هوا وارد گردیده و ذراتش به وسیله‌ی انواع گوناگون رطوبت‌گیرها گرفته و هوای مطلوب را به کمپرسورها از بخش مسیر خروجی وارد می‌نماید.

رطوبت گیر پمپ باد چگونه کار می‌کند

رطوبت گیر پمپ باد به شکل دقیقتر دارای یک ورودی و پس از آن دارای یک تله‌ی آبگیر است که هوای وارد شده، وارد همین فضا گشته  و بعد از وارد شدن به این فضا ذرات درشت و سنگین آن مثل گرد و غبار ذرات سنگین هوا، ذرات رطوبت آب موجود در هوا که موجب بوجود آمدن اختلالات و آسیبهایی به سیستم کمپرسور می‌گردد را گرفته و سپس هوای عاری از گرد و غبار و ذرات سنگین؛ یا به عبارتی سبک و بدون ذره‌های آب، وارد سیستم پنوماتیک دستگاه کمپرسور گشته، و آب باقیمانده‌ی موجود در سیستم خشک‌کن یا رطوبت‌گیر در تله‌ی آبگیر گیر بیوفتد و از بخش خاصی از این دستگاه که تحت عنوانی خروجی آب یا شیرهای تخلیه‌ی دستی، شیرهای اتوماتیک برقی و یا به شکل شیر  (auto drain) با شیرهای اتوماتیک تخلیه‌ای که در قسمت انتهایی این سیستم هستند را تخلیه می‌نماید.

کاربرد رطوبت‌گیر

این قطعه در واقع مانند یک صافی و فیلتر عمل کرده و مواد ریز و رطوبت را که به‌سلامت دستگاه آسیب می‌رسانند جذب می‌کند. باتوجه‌به اینکه در زمانی استفاده از کمپرسور آب در آن جمع می‌شود استفاده از رطوبت‌گیر کمک می‌کند آب خارج شود. همچنین استفاده از این دستگاه کمک می‌کند تا ناخالصی‌های  ایجاد شده توسط ابزارهایی مانند منگنه کوب، میخکوب و پیستوله وارد لوله و پمپ باد نشوند.

مزایای استفاده از رطوبت‌گیر

مهم است بدانید که استفاده از رطوبت‌گیر باعث افزایش عمر دستگاه شده و همچنین به خروج باد تمیز بهتر و بیشتر نیز کمک می‌کند. باتوجه‌به این مورد برای جلوگیری از ورود رطوبت، جلوگیری از زنگ‌زدگی و ایجاد پوسیدگی و همچنین جلوگیری از ورود ذرات گردوغبار باید از این وسیله استفاده کرد. در ادامه به بررسی دقیق این مزایا پرداخته‌ایم:

جلوگیری از ورود ذرات معلق: همه ما می‌دانیم که در هوا ذرات معلقی وجود دارد و زمان پرشدن کمپرسور ممکن است این ذرات وارد مخزن شود. استفاده از رطوبت‌گیر مانع ورود این ذرات به ابزارها می‌شود. برای درک بهتر به این موردتوجه کنید؛ زمان خروج باد ممکن است گردوغبار از کمپرسور خارج شده و وارد پیستوله رنگ شود. زمان استفاده از رطوبت‌گیر این ذرات وارد ابزارها نمی‌شوند و در نهایت با افزایش طول عمر کمپرسور و پیستوله روبه‌رو هستیم.

جلوگیری از ورود رطوبت: رطوبتی که در هوا وجود دارد بر اثر گرما به قطرات تبدیل شده و این قطره‌ها در مخزن کمپرسور جمع می‌شوند این مورد باعث می‌شود گرمای دستگاه بیشتر شده و راندمان دستگاه پایین آید و این در آینده نه‌چندانان دور باعث ازکارافتادگی دستگاه نیز می‌شود. زمانی که رطوبت هوا گرفته شد فشار هوای خالص بدون رطوبت وارد ابزار بادی شده و در نتیجه آسیب رسیدن به دستگاه کم می‌شود.

جلوگیری از زنگ‌زدگی و پوسیدگی: با جمع‌شدن قطرات در مخزن این مشکل پیش می‌آید که دستگاه به‌مرورزمان دچار پوسیدگی و زنگ‌زدگی شود و این پوسیدگی ممکن است به کف مخزن رسیده و دستگاه را سوراخ کند. سوراخ شدن بدنه دستگاه مشکلات و عواقب سنگینی را خواهد داشت.

اجزای تشکیل‌دهنده رطوبت‌گیر

اجزای مورداستفاده در این دستگاه یک سیستم واحد را به وجود می‌آورند که باعث می‌شود این دستگاه از ورود رطوبت جلوگیری کرده و مواردی که می‌توانند باعث آسیب به دستگاه شوند را وارد دستگاه نکند. به‌صورت کلی هر وسیله یک وظیفه دارد و هماهنگی تمامی قطعات است که به افزایش طول عمر و کیفیت کارکرد کمک می‌کند. قطعات اصلی این دستگاه عبارت‌اند از:

  • واحد روغن
  • نازل خروج آب
  • بدنه
  • مانومتر یا گیج
  • فیلتر رطوبت‌گیر

رطوبت گیر پمپ باد

رطوبت گیر پمپ باد

رطوبت گیر پمپ باد دستگاهی است که به وسیله آن می‌توان به راحتی از پمپ باد محافظت کرد. اگر می‌خواهید با مسائلی مانند تنظیم رطوبت گیر پمپ باد یا نحوه نصب رطوبت گیر پمپ باد آشنا شوید، این مقاله را دنبال کنید. ابتدا برای راحتی در فهم مسائل و اهمیت استفاده از این دستگاه، به پمپ باد و جزئیات مربوط به آن می‌پردازیم تا تصمیم گیری در استفاده کردن یا نکردن از رطوبت گیر پمپ باد برای شما مخاطب عزیز راحت‌تر شود. در ادامه با ما همراه باشید.

پمپ باد چیست؟

پمپ باد یا کمپرسور هوا یک دستگاه پنوماتیکی است که توان را (با استفاده از موتور الکتریکی، موتور دیزلی یا موتور بنزینی و غیره) به انرژی بالقوه ذخیره شده در هوای تحت فشار (به عنوان مثال هوای فشرده) تبدیل می‌کند. با یکی از چندین روش موجود، پمپ باد یا کمپرسور هوا، هوای بیشتری را وارد مخزن می‌کند و فشار را افزایش می‌دهد. هنگامی که فشار مخزن به حد بالای مهندسی شده خود می‌رسد، کمپرسور هوا یا پمپ باد خاموش می‌شود. سپس تا زمانی که مجدد مورد استفاده قرار گیرد، هوای فشرده را در مخزن خود نگه می‌دارد.

انرژی جنبشی ارائه شده توسط هوای فشرده می‌تواند برای کاربردهای مختلفی مانند ابزار پنوماتیکی مورد استفاده قرار گیرد؛ زیرا هوا آزاد شده و فشار مخزن هوا کاهش می‌یابد. هنگامی که فشار مخزن به پایین‌ترین حد خود می‌رسد، کمپرسور هوا یا پمپ باد دوباره روشن شده و به مخزن فشار وارد می‌کند.

انواع پمپ باد

همانطور که انواع رطوبت گیر پمپ باد وجود دارند، این مورد برای پمپ‌ها نیز صدق می‌کند که می‌توان آن‌ها را با توجه به فشار تحویلی طبقه بندی کرد:

  • کمپرسورهای هوای کم فشار (LPAC): دارای فشار تخلیه 150 پوند بر اینچ مربع یعنی 10 بار یا کمتر هستند.
  • کمپرسورهای هوای فشار متوسط: فشار تخلیه 151 تا 1000 پوند بر اینچ مربع (10.4 تا 68.9 بار) دارند.
  • کمپرسورهای هوای فشار قوی (HPAC): دارای فشار تخلیه بالای 1000 پوند بر اینچ مربع یعنی 69 بار هستند.

پمپ بادهای جابه‌جایی ویرایش مثبت

کمپرسورهای جابه‌جایی مثبت با فشار دادن هوا در محفظه‌ای که حجم آن برای فشرده سازی هوا کاهش داده‌می‌شود، کار می‌کنند. پس از رسیدن به حداکثر فشار، یک دریچه باز شده و هوا از محفظه تراکم به سمت سیستم خروجی تخلیه خواهد شد. انواع متداول آن عبارتند از:

  • نوع پیستونی: پمپ باد یا کمپرسور هوا با پمپاژ هوا به داخل محفظه هوا از طریق حرکت ثابت پیستون‌ها کار می‌کند. آن‌ها از دریچه‌های یک طرفه برای هدایت هوا به داخل و خارج محفظه‌ای که پایه آن از یک پیستون متحرک تشکیل شده‌است، استفاده می‌نمایند. هنگامی که پیستون در حال حرکت به سمت پایین است، هوا را به داخل محفظه می‌کشد. کمپرسورهای پیستونی به طور کلی به دو دسته اصلی، تک مرحله‌ای و دو مرحله‌ای تقسیم می‌شوند.
  • کمپرسورهای تک مرحله‌ای معمولاً در محدوده 5 اسب بخار قرار می‌گیرند؛ این در حالی است که کمپرسورهای دو مرحله‌ای معمولاً در محدوده 5 تا 30 اسب بخار قرار دارند. کمپرسورهای دو مرحله‌ای کارایی بیشتری نسبت به کمپرسورهای تک مرحله‌ای دارند. به همین دلیل این نوع از کمپرسورها رایج‌ترین واحدها در جامعه مشاغل کوچک هستند.
  • نوع پیچ روتاری: این نوع از فشرده سازی با جابه‌جایی مثبت و با تطبیق دو پیچ از مارپیچ استفاده می‌شود. با چرخاندن، هوا را به داخل محفظه هدایت کرده که با چرخش پیچ‌ها حجم آن کاهش می‌یابد. کمپرسور اسکرو همانند نوع پیستونی می‌تواند تک مرحله‌ای یا دو مرحله‌ای باشد .
  • نوع پره‌ای: برای هدایت هوا به داخل محفظه و فشرده سازی حجم، از یک روتور شکاف دار با قرارگیری تیغه‌های متنوع استفاده می‌کند. این نوع کمپرسور حجم ثابتی از هوا را در فشارهای بالا تحویل می‌دهد.

پمپ بادهای روتو دینامیک یا توربو ویرایش

کمپرسورهای هوای روتو دینامیک شامل کمپرسورهای گریز از مرکز و کمپرسورهای محوری می‌باشد. پره‌های دوار انرژی جنبشی را به گاز منتقل کرده و مسیرهای ثابت، سرعت را به افزایش فشار تبدیل می‌کنند.

خنک کننده

به دلیل گرمایش آدیاباتیک، پمپ‌های باد یا کمپرسورهای هوا به روشی برای دفع گرمای تلف شده نیاز دارند. به طور کلی، این نوعی از خنک کننده هوا یا آب است اگر چه برخی از کمپرسورها (به ویژه نوع چرخشی) ممکن است توسط روغن خنک شوند. تغییرات جوی نیز در هنگام خنک سازی کمپرسورها در نظر گرفته‌می‌شوند. نوع سرمایش با در نظر گرفتن عواملی مانند دمای ورودی، دمای محیط، قدرت کمپرسور و منطقه کاربرد تعیین می‌شود. هیچ نوع کمپرسوری وجود ندارد که بتوان از آن برای هر برنامه‌ای استفاده کرد.

کاربرد رطوبت گیر پمپ باد

کاربرد پمپ باد

پمپ‌های باد کاربردهای زیادی دارند از جمله:

  • تامین هوای تمیز پرفشار برای پر کردن سیلندرهای گاز
  • تامین هوای تمیز با فشار متوسط برای غواصی سطح زیر آب
  • تامین هوای تمیز با فشار متوسط برای رانندگی
  • دریچه‌های سیستم کنترل تهویه مطبوع و پنوماتیک ساختمان‌های اداری و مدرسه
  • تامین مقدار زیادی هوا با فشار متوسط برای نیرو دادن به ابزارهای بادی مانند چکش‌ برقی
  • پر کردن مخازن هوای فشار قوی (HPA)
  • پر کردن لاستیک‌ها
  • تولید حجم زیادی از هوا با فشار متوسط برای موارد صنعتی در مقیاس بزرگ
  • استفاده گسترده در کاربردهای نفت، گاز، معدن و حفاری
  • کمپرسورهای گریز از مرکز در کاربردهای بسیار بزرگ رایج هستند. در حالی که کمپرسورهای مارپیچ چرخشی، اسکرول و برگشتی برای کاربردهای کوچک و متوسط مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نکات مراقبتی

برای اطمینان از عملکرد کارآمد انواع پمپ‌های بادی انجام تعمیرات و نگهداری معمولی مانند نظارت و تعویض اجزای مدیریت سوخت هوا، تعمیر و نگهداری روان کننده و همچنین تخلیه آب از مخزن و تعویض مهر و موم ضروری است. اکثر کمپرسورهای هوا را می‌توان با پیروی از دستورالعمل کتابچه راهنمای همراه نگهداری و مراقبت کرد. پیشنهاد می‌شود صاحبان کمپرسور هوا بازرسی روزانه تجهیزات خود را انجام دهند مانند:

  • بررسی نشت روغن و هوا
  • بررسی فشار دیفرانسیل در فیلتر هوای فشرده
  • تعیین این مورد که آیا روغن موجود در کمپرسور یا پمپ باید تعویض شود یا خیر
  • بررسی دمای کارکرد ایمن
  • تخلیه تراکم از مخازن گیرنده هوا

راندمان ایزنتروپیک پمپ باد

طبق برگه‌های تایید عملکرد کمپرسور هوا یعنی CAGI، هر چه بازده ایزنتروپیک بیشتر باشد بدین معنی است که صرفه جویی در مصرف انرژی بهتر است. راندمان ایزنتروپیک کمپرسور هوا بهتر به 95 درصد می‌رسد. تقریباً 70 تا 80 درصد از کل هزینه عمر کمپرسور هوا با راندمان بالا یکی از روش‌های صرفه جویی در انرژی می‌باشد.

رطوبت گیر پمپ باد چیست؟

رطوبت گیر کمپرسور یا فیلتر دوقلو با وصل شدن به پمپ باد از آن در برابر ورود ذرات معلق، رطوبت هوا و همچنین مواردی مانند زنگ زدگی پمپ باد جلوگیری می‌کند. به طور کلی برای محافظت و افزایش طول عمر پمپ باد از آن استفاده می‌شود. همانطور که در بخش‌های بالا اشاره کردیم، پمپ باد دستگاه مهمی است که اگر به هر علتی خراب شده یا آسیب ببیند می‌تواند باعث صرف هزینه زیادی برای تعمیر یا حتی تعویض و جایگزین شدن با یک پمپ باد جدید شود. برای پیشگیری از این گونه مسائل پیشنهاد می‌شود که حتماً خرید رطوبت گیر پمپ باد را در برنامه خود بگذارید. جالب است بدانید که رطوبت گیر پمپ باد صنعتی نیز وجود دارد.

انواع رطوبت گیر پمپ باد

بعد از پاسخ به سوال “رطوبت گیر پمپ باد چیست” حال نوبت به بررسی انواع آن رسیده‌است. انواع آن عبارتند از:

  • رطوبت گیر پمپ باد کوچک
  • رطوبت گیر پمپ باد برقی
  • رطوبت گیر پمپ باد صنعتی
  • در موارد ذکر شده رطوبت گیر پمپ باد صنعتی قیمت متفاوتی از بقیه دارد.

انواع رطوبت گیر پمپ باد

قیمت و خرید رطوبت گیر پمپ باد

برای اطلاع از قیمت رطوبت گیر پمپ باد می‌توانید به سایت بادرو مراجعه کنید تا هم از محدوده قیمت‌ها مطلع شوید و همچنین بتوانید اطلاعات بیشتری اعم از ساخت رطوبت گیر پمپ باد و فیلتر رطوبت گیر پمپ باد بدست آوردید.

برندهای مختلف رطوبت گیر پمپ باد

اگر قصد خرید از برندهای دیگری را دارید معروف‌ترین آن‌ها رطوبت گیر پمپ باد سوماک و رطوبت گیر پمپ باد رونیکس هستند. همچنین از دیگر محصولات این برندها می‌توان به سندبلاست و درایر تبریدی اشاره کرد.

کلام آخر

همانطور که در این مقاله توضیح دادیم، پمپ باد دستگاه مهمی است که با رطوبت گیر پمپ باد می‌توانید از آن محافظت کنید. شاید خرید این دستگاه به نظرتان ضروری نباشد اما اگر صاحب این محصول هستید و استفاده از آن برایتان مهم می‌باشد، بهتر است هر چه سریع‌تر با بررسی رطوبت گیر پمپ باد قیمت، یکی از آن را خریداری کنید. مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد.

مشخصات فنی رطوبت گیر فلنج دار میکروپور ترکیه
Flow Rate
m3/h
Connection
Size
Model
2500DN80F-2500WS
3200DN100F-3200WS
4300DN100F-4300WS
6500DN150F-6500WS
8500DN150F-8500WS
11000DN200F-11000WS
14000DN200F-14000WS
Housing Dimensions - mm
FEDCBAModel
128928075450934200F-2500WS
131928075450964220F-3200WS
128328075530928220F-4300WS
1447280755801092285F-6500WS
1446280756501091285F-8500WS
1523280757501168340F-11000WS
1556280758001201340F-14000WS