5/5 - (8 امتیاز)

شیلنگ شاتکریت

شیلنگ دستگاه شاتکریت، یکی از ملزومات دستگاههای شاتکریت بوده و باید ضد سایش باشند، از بهترین نوع شیلنگ می توان از برند سوپرلاس ترکیه و SEL ترکیه نام برد که در کلاف های 40 متری  و نصف کلاف 20 متری قابل عرضه میباشد، از پر مصرف ترین سایزها 2 – 1/2 اینچ بوده که برای دستگاه T260  و A260 کاربرد دارد و محصولات تجهیز تونل و ابزار تونل را پوشش میدهد  . برای سفارش این محصول با همکاران ما در ارتباط باشید.

برای ارتباط با ما از طریق واتساپ کلیک کنید 

شیلنگ شاتکریت

قیمت شیلنگ شاتکریت

قیمت شیلنگ دستگاه شاتکریت بستگی به سایز شیلنگ (که معمولا دو و نیم اینچ می باشد) داشته و در حدود 850 هزار تومن تا یک میلیون و دویست هزار تومن (هر متر) می باشد. همچنین اندازه هر کلاف شلنگ شات 40 متری است.

مشخصات شیلنگ شاتکریت

این شیلنگ شات از ملزومات مهم دستگاه شاتکریت می‌باشد که بایستی بشکل ضدسایشی باشد. از برندهای با کیفیت این شیلنگها می‌توانیم به برند سوپرلاس و sel ترکیه اشاره نماییم که در کلافهای 40 متری موجودند و به دو صورت کلاف کامل (40 متری) و نصف کلاف(20 متری) عرضه میشوند. پرکاربردترین اندازه‌ی این شیلنگها 2/1 و 2 اینچ می‌باشد که جهت دستگاه T260 و T263 کاربرد دارند.

 
شیلنگ دستگاه شاتکریت
شیلنگ شاتکریت
شیلنگ دستگاه شاتکریت

انواع شیلنگ ضدسایش

نوعهای مختلف شیلنگهای بکار رفته در صنعتهای گوناگون مثل هوانوردی، راه‌سازی، صنعت فولاد، پتروشیمی، انواع مختلف کارخانه‌ها، پالایشگاه‌ها، همچنین ماشین‌آلات صنعتی و کشاورزی ارزش بسزایی دارد. چنانچه بخواهیم به نوعهای اصلی آن اشاره نماییم بایستی به شیلنگهایی با بافتهای منجمد مانند و سیمی اشاره نماییم که مقدار لایه‌های بافتش در انواع مختلفش، میزان مقاومت آن در برابر فشارهای بالاتر را تعیین می‌کند.

بطور عمده تمامی شیلنگ‌هایی که سیمی هستند برای استفاده در نوعهای هیدرولیکی پمپها و همچنین مواد سیال بکار می‌رود. شیلنگهایی که نوع منجمد هستند اغلب برای منتقل نمودن هوا و ملات خشک بکار می‌رود.

شیلنگ شاتکریت sel

شاتکریت

به طور کلی شاتکریت‌ها یک نوعی بتنی تشکیل شده از سیمان، شن و ماسه می‌باشد که توسط دستگاههای شاتکریت و هوای فشرده‌شده درمحل مورد نظر پاشیده می‌شود و به دلیل بالا بودن سرعت، بشکل دینامیکی فشرده می‌گردد.

شاتکریت فرآیندی می‌باشد که طی آن ملات و یا بتن، به وسیله‌ی هوای فشرده‌شده و از راه نازل و شیلنگ بر روی سطح مورد نظر با سرعت پاشیده می‌گردد. از شاتکریت‌ها اغلب در ترمیم سطحها و هم بعنوان سیستم نگه‌داری موقت استفاده می‌شود. جهت شاتکریت بتن 2 نوع عمده وجود دارد: شاتکریت تر و شاتکریت خشک. مصالح مربوط به روش شاتکریت خشک عبارت است از سیمان خشک، ماسه، شن، و سنگدانه‌های درشت و بعضاً آب می‌باشد که چنانچه در از آب استفاده شود، قبل از مخلوط شدن فقط بدلیل کاهش گرد وغبار می‌باشد. این مخلوط به وسیله‌ی فشار هوا از داخل شلنگ به نازل منتقل می‌گردد و بعد در نازل، آب کافی برای تامین آب مورد نیاز پدیده‌ی هیدراسیون به آن اضافه می‌شود. ولی در روش شاتکریت تر نیز سیمان، ماسه، شن و سنگدانه‌های درشتی که با آب کافی ترکیب شده است و بعد از آن مخلوط بدست آمده به نازل پمپ می‌شود و بعد از آن مخلوط نوع تر حاصل از روش فشار هوا به سطوح مورد نظر پاشیده می‌شود. در چنین روش تر آنچنان چه آب اضافی به کار رود مسئله‌ی ترک خوردگی پیش خواهد آمد. از شاتکریتهای تر در موردهایی که مقاومت بالای فشاری مورد نظر باشد استفاده می‌شود.

بکارگیری شاتکریت در ایجاد پوششهای محافظ دیوارهای مربوط به گودبرداری، محافظت موقت تونل‌ها و مسیر آبرو، فرایند ترمیم و بتن‌ریزی نقاطی که دسترسی سریع به آن وجود ندارد توسعه‌ی زیادی یافته است. چنانچه استفاده از مواد و مصالح متناسب، و تجهیزات و کارگران مجرب، بکارگیری شاتکریت بعلت ترمیم روشی سریع و مقرون به صرفه خواهد بود. کیفیت این شاتکریتها به عوامل گوناگونی از جمله تخصص و تجربه‌ی اپراتور، میزان سرعت نازل و نوع تکنیک پاشیدن و همچنین مهارت اپراتور اجرایی بستگی دارد. البته ناگفته نماند که انجام دادن شاتکریت گرچه خیلی ساده به نظر می‌آید ولی چنانچه در انجام دادن آن، مهارت و دقت مورد نیاز بکار برده نشود احتمال دارد موجب ایجاد مسائلی از جمله عدم پیوند به سطوح، لایه لایه گشتن در سطح تماسی و پر شدنهای نامناسب در قسمت پشت میلگردها شود.

 

محصولات مرتبط بادرو

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *