درایر جذبی
درایر جذبی که با نام انگلیسی ABSORBTION DRYER شناخته شده، یکی از مرسومترین تکنیک هایی است که رطوبت و نمی را از هوای فشرده موجود در دستگاه میزداید. زمانی که دستگاه چند ماه کار کرد و رطوبت در میان لوله های آن باقی ماند، ممکن است منجر به خرابی شود و فرد خریدار باید نسبت به تعویض المنت ها اقدام نماید.
اما قبل از آن باید با عملکرد صحیح این سیستم آشنا شد. باید بدانید که سیستم کاری درایر جذبی به صورتی است که مخزن ها موجب بالا رفتن خاصیت جذب رطوبت میشوند. در این حال است که هوای تولید شده از طریق شیرهای برقی و یک سیستم کنترلی دیجیتال به منظور خالص سازی هوای فشرده از رطوبت، وارد سیستم مورد نظر شده و فرآیند سرمایشی و گرمایشی مواد جذب شده را به خوبی انجام میدهند.
درایرهای جذبی از دو برجک تشکیل شده که مواد رطوبت گیر نقش اصلی را ایفا مینماید. در این برگخ قصد داریم در ارتباط با کاربرد و تفاوت درایر جذبی و درایر تبریدی مطالبی را شرح دهیم. لطفا ما رو همراهی فرمایید و برای حمایت از سایت از بخش نظر سنجی و امتیازدهی نظرات خود را بفرمایید
ویژگیهای درایرهای جذبی:
ایجاد هوایی خشک با مقدار رطوبت کمتر از 3 درصد
استفاده از سیستمهای کنترل توزیع فرمان و شیرهای برقی سولونوئیک ولو
استفاده از مادهی جاذب رطوبت از برندهای مرغوب موجود و افزایش عمر این مواد توسط سیستم احیاء مناسب
ساخت مخزنها طبق استانداردهای ASME و API
وجود هیترهایی با راندمان بالا و مصرف حداقل انرژی در مدلهای هیتردار
ساخت انواع درایر جذبی در ظرفیت های مختلف
درایر تبریدی ساخت میکروپور ترکیه ( کلیک کنید )
کاربرد درایر جذبی
در کنار آشنایی با درایر جذبی ، باید با کاربردهای آن نیز آشنا شوید و بدانید که در چه محیطی قرار گرفته شود، بهتر است. درایر جذبی معمولا در مکان هایی قرار می گیرد که دمای آن ها تا 40 درجه کم میشود، این در حالی است که درایر تبریدی در این دما به طور حتم کارایی خود را از دست میدهد. نکته مهم دیگر در ارتباط با این خشک کن، راندمان بالای بین دمای مثبت 3 درجه تا 70 درجه سانتی گراد است.
یکی دیگر از مزایای استفاده از درایر جذبی در کم بودن هزینه های تعمیر و نگهداری است یا به نوعی آنقدر ناچیز است که صفر در نظر گرفته میشود. این مورد در صورتی اتفاق میافتد که شما در ابتدای کار با مشاور فروش و فنی کار در ارتباط باشید و کلیه امور مربوط به نصب و تعویص المنت ها را یاد بگیرید.
در حالت کلی درایر جذبی یا همان ABSORBTION DRYER می تواند در دماهای زیر صفر فعالیت کند و کارایی سیستم را بیشتر از شرایط قبل استفاده از درایر جذبی افزایش دهد. این دستگاه از دو بخش مهم تشکیل شده که شامل سیلیکاژل یا آلومینا اکتیو میشود. بخش اولی را جذب و دیگری را در حال احیا مینامند. و کنترل اصلی این دستگاه توسط تابلو برق صورت میگیرد.
شرایط نگهداری و تعمیر درایر جذبی
حال که موفق به خرید درایر جذبی شدید، باید بدانید که چه موقع نسبت به تعویض مواد جاذب رطوبت اقدام کنید. در حالت استاندارد، انجام این کار باید سالی یکبار صورت بگیرد اما ممکن است به دلیل استفاده بیش از حد، تعویض مواد زودتر از موعد مقرر اتفاق بیفتد.
لازم به ذکر است که در کنار توجه مواد جاذب، به لوله ها و شیر آلات نیز دقت شود. زیرا در حال حاضر، مواد بکار رفته و از بین برنده رطوبت بسیار گران است و باید شیرآلات بخوبی در حین کار کنترل شوند. همچنین اگر این مواد جاذب دچار تغییر رنگ شدند، باید نسبت به تعویض آن ها اقدام نمایید، در غیر این صورت درایر جذبی خراب و فرسوده خواهد شد.
برای اینکه طول عمر وسیله شما افزایش یابد، باید برای تعمیر از افراد مجرب و حرفه ای استفاده شود. حواستان به ابزاری که در تعمیر درایر و تعویض مواد، مورد استفاده قرار می گیرد، باشد. آنها باید از بهترین نوع تهیه شده باشند.
اجزای تشکیل دهنده درایر جذبی
اجزای تشکیل دهنده درایر جذبی شامل، مواد جاذب رطوبت، دارای قطعات و تجهیزات خاص شامل شاسی، صدا خفه کن، شیر برقی، پنل کنترل، سیستم کنترل انعطاف پذیر، نشان دهنده نقطه شبنم، نمایشگر شیشهای، شیر اطمینان یا سوپاپ، شیر دستی و شیر یک طرفه، قلاب های ویژه حمل و نقل و شیر برقی احیا میشوند.
انواع درایر جذبی
در حالت کلی درایر جذبی در 2 بخش خلاصه میشود: اولی درایر جذبی هیت لس hitless با سیستم احیاء تزریق هوای خشک و دومی درایر جذبی هیتردار با سیستم احیاء دمشی میباشند. در نوع اول که هیلتس نامیده میشود، تنها هوای فشرده خشک از مواد جاذب اشباع شده عبور میکنند. این خشک کنها برای سرعت کمتری در جریان هوا، دمای ورودی بالا و نقاط شبنم بسیار کم مناسب هستند.
فرآیند بازسازی با کمک هوای فشرده منبسط شده یا هوای تصفیه انجام می شود و تقریباً به 15 تا 20 درصد از ظرفیت خشک کن جذبی هیتلس hitless برای بازسازی نیاز دارد.
نوع دوم که درایر جذبی هیتردار شناخته شده است، با استفاده از وسیله گرمایشی برقی دمای منبسط شده را پایین میآورند. آنها 25 درصد انرژی کمتری نسبت به خشک کن های نوع بدون گرما مصرف میکنند در حالی که جریان تصفیه مورد نیاز را به حدود 10 درصد میرسانند.
درایر جذبی متناسب با چه نوع آب و هوایی میباشد؟
درایرهای جذبی معمولا در وضعیتی که دمای هوا به کمتر از 40 درجه برسد مورد استفاده دارد و دلیلش این میباشد که در چنین دمایی، دیگر درایر های تبریدی کارایی نخواهند داشت و جایگزین آنها درایرهای جذبی هستند.
قیمت درایر جذبی
میکروپور ترکیه سازنده انواع درایر تبریدی و جذبی در ظرفیت های مختلف میباشد. هر کدام از مشتریان با توجه به نیاز خود نوع درایر را انتخاب میکنند.
درایر جذبی در انواع مختلفی در بادرو کمپرسور طراحی و تولید شده است. اگر می خواهید برای خرید این دستگاه اقدام کنید بهتر است تلفن خود را بردارید و با مشاوران فروش ما صحبت کنید و از قیمت درایر جذبی و اطلاعاتی در این خصوص مطلع شوید.
جهت دریافت قیمت درایر کمپرسور با ما در ارتباط باشید – کلیک کنید