پیکور برقی
بتنکن و پیکوربرقی دستگاههایی میباشند که جهت تخریب سنگ، بتن وآسفالت کاربرد دارد و جهت طبقهبندی راحتترنسبت به حجم و توانش، میتوانیم آنها را گروهبندی نماییم و از کوچکترین نوع چنین ابزارهایی که دریل بتنکن میباشد تا رده متوسطش که به اسم چکش های تخریبی معروف میباشند و بزرگترین آنها که پیکور نام دارد دسته بندی مینماییم.
خود کلمه پیکور از نام لاتینش تیشه سنگشکن به زبان فارسی وارد شده و درواقع نام ابزاری برای تخریب بتن و سنگ میباشد که با نیرو و منبع تغذیههای مختلفی از جمله برقی، بنزینی، بادی، هیدرولیکی و انواع دیگر پیکورهای هیدرولیکی که بر روی ماشینآلات سنگین مانند بیل های مکانیکی نصب می گردد.
پیکور اسم عمومی تجهیزات تخریبی بتن، صخره، سنگ و آسفالت میباشد که در سایزها و شکل ها و منابع تغذیههای متنوع در بازار موجود میباشند در ضمن مهمترین عامل انتخابی یک پیکورمناسب، قدرت وتوان هر ضربه پیکور میباشد که نسبت به نوع کارش و حجمش بایستی پیکورهای مناسب را انتخاب و خریداری کرد. چکش های تخریبی و بتنکن اسامی دیگر پیکورها میباشند.
پیکورها به دو گروه پیکور بادی و پیکور برقی و پیکور بنزینی دسته بندی می شوند. پیکورهای برقی بیشتر در مواقعی که دسترسی به هوای فشرده و کمپرسور نیست کاربرد دارند و به راحتی قابل استفاده هستند. این ابزار بسیار قدرتمند است و در کارهای ساختمانی برای تخریب انواع بتن مسلح و غیر مسالح از پیکور برقی و انواع قلم پیکور مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع پیکور برقی برای تخریب انواع سنگ و بتن در وزن های 7 و 10 کیلویی و 16 کیلویی و 30 کیلویی موجود است. این حالت با توجه به وزن درخواستی در نظر گرفته می شود.
- پیکور 7 کیلویی برای تخریب های سبک و ظریف مانند سرامیک، کاشی و.. مناسب است
- پیکور 10 کیلویی برای تخریب دیوار سنگ یا آجر نما و حفر چاه مناسب است
- پیکور 16 کیلویی مناسب تخریب سقف، دیوار بتنی و آجری، تخریب سنگین و نیمه سنگین است.
- پیکور 30 کیلویی برای تخریب دیوارهای حجیم با مقاومت بالا ساخته شده است.
پیکور یا چکش تخریب چیست
چکش های تخریب متعلق هستند به دستههای چکش های برقی میباشد همانگونه که از نام آن برمیآید به دریلهای چکشی اشاره دارند که تنها جهت تخریب استفاده میگردد. چنین ابزاری، از اساسیترین تجهیزات برقی است که جهت تمامی عملیات تخریب چه پروژههای بزرگ و چه کوچک کاربرد داشته است.
تفاوت چکش تخریب و بتن کن چیست
چکش های تخریب و تجهیزات بتنکنی، ابزارهای گوناگونی میباشند که هر مورد آنها، جهت کارآیی خاصی طراحیشده و تولید میگردد، ولی گاهی مابین فروشندگان و حتی صنعتگران، این دو تجهیزات اشتباها بجای همدیگر استفاده شده و پیشنهاد میشود.
دسته بندی بتن کن و پیکور برقی
1) پیکور هیدرولیکی: قویترین پیکور موجود همین پیکور است. این چکش های هیدرولیکی در رده ی نیمه سنگین و تقریبا سنگین به وزن ۹۰۰ کیلوگرم شروع شده اند تا حدودا ۴ تن که به قسمت انتهایی دکل بجای باکت وصل می گردد و برای تخریب انواع مختلف سنگ و بتن کاربرد دارد. جهت تخریب بتن های سنگین استفاده کردن از پیکور بیل مکانیکی سریع ترین، و مقرون به صرفه ترین روش تخریب است.
2) پیکور بادی: همان چکش تخریب پنوماتیک میباشد که توسط انرژی هوای فشرده که بوسیله ی کمپرسور بادی ساخته می شود ضربه خواهند زد. پیکور بادی بدون اینکه متصل به کمپرسور بادی باشد، قابل استفاده نخواهد بود. پیکور بادی در وزنهای متفاوت از ۲ الی ۴۲ کیلوگرم است که بوسیله ی اپراتور انسانی قابل استفاده است.
3) پیکور (چکش) برقی، بتن کن یا هیلتی: پیکور برقی یا چکش برقی ابزاری قوی میباشد هستند و در عوامل ساختمانی جهت تخریب انواع بتن تخریب آجر، سنگ کاربرد دارد در اندازه های مختلف بر طبق وزن دسته بندی می گردد از ۶ تا ۳۲ کیلویی موجود هستند.
پیکور هیدرولیکی یا بیل مکانیکی:
بهتر است اشاره کنیم که پیکورهای هیدرولیکی یا همان بیل های مکانیکی، قطعهای از دستگاه های راهسازی میباشد که از کارآمدترین قطعات در حیطه ساخت و ساز راه ها و حفاری معادن میباشد. اکنون به متهای که جهت تخریب سطح های مقاوم کاربرد دارد و بر روی بیل های مکانیکی نصب میگردد چکشهای هیدرولیکی یا پیکور مینمایند. چکشهای هیدرولیکی اغلب بشکل لوازم جانبی جهت ماشینآلات راهسازی از جمله بیلهای مکانیکی کاربرد دارد.
این نوع از دستگاههای پیکور در ردهی نیمه سنگین و همچنین سنگین وزن دستهبندی میگردد. وزن آنها از900 کیلوگرم شروع شده و تا حدود 4 تن میرسد. جهت تخریب سنگ و بتن استفاده می گردد و این بهترین و مقرون به صرفهترین روش های تخریب میباشد. کاربرد آنها اغلب بشکل زیر است:
- تخریب کردن سنگ ها در معادن و راهسازی
- ایجاد کردن تونل ها و حفاری نمودن معادن
- تخریب کلی ساختمان ها
در ضمن با بکارگیری چنین دستگاهی میتوان بطور تقریبی فونداسیون یک ساختمان را تخریب نمود، ازینرو در پروژههای عمرانی از این نوع چکش استفادههای زیادی میگردد.
پیکوربرقی یا بتنکنها یا همان هیلتی:
پیکورهای برقی یا بتنکنها جز پرکاربردترین و همچنین متنوعترین ابزارهای برقی در ساختمان ها محسوب میشود. کلا بتنکن ها طبق دو مورد زیر تقسیمبندی میگردد:
- وزن بتنکن
- نوع متهی بتنکن
طراحی و وزن های مختلفی از بتنکنها طبق کاربرد، در بازار موجود است وحداقل وزن برای این دستگاه 2 کیلوگرم و حداکثر آن 12 کیلوگرم است. بتنکنها طبق متهی بکار رفته در دستگاه به دو دسته تقسیم میگردد:
- چهارشیار
- پنج شیار
در ضمن اصطلاح بتنکن جهت ابزارهای برقی دوکاره کاربرد دارد. این دستگاه ها هم جهت دریلکاری و ایجاد نمودن سوراخ در بتن ها و سنگ ها و آجرها کاربرد دارد و هم در تخریب های سبک از آن بهره میگیرند و فرایند تخریب را بخوبی انجام می دهد. در حالیکه استفاده از بتنکن های دوکاره اغلب برای موارد زیر میباشد:
- ایجاد کردنسوراخ برای کاشت میلگرد و بولت
- سوراخکاری برای عبور کردن تاسیسات و نصب
پیکورهای بادی:
این نوع پیکورها در واقع همان چکش های تخریبی پنوماتیک میباشد. درچنین ابزاری از هوای فشردهشده جهت ایجاد نمودن ضربه به سازهی موردنظر بکار میرود. این هوای فشردهشده را نیز کمپرسورها تولید میکنند. به این علت است که بایستی بطور حتم به کمپرسورها متصل باشد و در غیر اینصورت استفادهای ندارد. این نوع چکش های تخریبی بادی در وزن های مختلفی از 2 تا 42 کیلوگرم ساخته میگردند و بعلت سبکوزنی میتوان از نیروهای انسانی هم بهره برد. پیکورهای بادی برخلاف باورهای عمومی، مزایای زیادی دارند که اینجا به آنها اشاره میکنیم:
پیکورهای بادی فقط بوسیلهی باد کمپرسورکار مینماید و فشار ۸ تا ۱۰ بار نیاز است.
پیکورهای بادی قدرت چند برابری چکش های برقی را دارا میباشد و برای حمل و نقل توسط کارگر مناسب میباشد.
پیکورهای بادی بصورت دستی تعبیه گردیده و جهت تخریب هر جهتی افقی ویا عمودی
انواع قلم های پیکور در اندازهها و سایزهای مختلف در بازار موجود میباشد.
قیمت پیکور برقی
قیمت پیکور برقی متناسب با سایز و برند متفاوت میباشد و هزینه آن از حدود شش میلیون تومان تا سی میلیون تومان شروع می شود. هر کدام از مشتریان بر اساس نیاز خود و با توجه به هزینه ای که می خواهند بکنند، یکی از انواع آن را انتخاب کرده و از مجموعه ای معتبر و قابل اعتماد همچون بادرو کمپرسور خریداری کنند.
ساخت پیکور برقی
از مارک های مرغوب چکش های تخریبی پیکور برقی میتوان به برندهای ماکیتا، دیوالت، نک اشاره نمود. موضوع این مقاله معرفی برترین مدلهای پیکورهای برقی چکش تخریب میباشد. پیکورهای برقی جهت عملیات تخریبی استفاده میکنند. ویژگی های عمدهی آن استحکام، وزن و دقت بالایش میباشد که جهت تخریب دیوارهای بزرگتر، کاشی ها و سازه ها متناسب میباشد.
در حقیقت، از تخصصیترین ابزارهای مربوط به تخریب ساختمان ها میباشد. که دارای انواع گوناگونی است. بعضی از آنها فقط عملیات ساده انجام میدهند، در حالیکه بعضی دیگر جهت کارهای سنگین و کاربری های صنعتی طراحی شده است.
برند ماکیتا Makita ساخت کجاست؟
شرکت ماکیتا یک تولیدکنندهی ابزارهای برقی ژاپنی میباشد که بوسیلهی ماسابورو ماکیتا تاسیس شده! مارک ماکیتا از مشهورترین مارک های جهانی میباشد. این کمپانی برای نخستین بار فروش و تعمیرات ابزارهای برقی را در سال های 1915 در ژاپن آغاز نمود.
پس از آن در سال 1935، با تولید کردن موتورهای الکتریکی، نخستین محصول خود را روانهی بازار نمود و در سال 1938 کمپانی خودش را بصورت رسمی ثبت نمود و سپس در سال 1958 اولین ابزارهای برقی یا الکتریکی را به بازار عرضه نمود.
ماکیتا از معروفترین ابزارها در صنایع میباشد که بعلت کیفیت بالا و قیمت مناسب مشهور شده است.
Makita ماکیتا
Makita جزء برند های پرطرفدار و معروف در کشور آمریکا میباشد و طیف گستردهای در تولیدات تجهیزات صنعتی، نجاری و ساحتمانی بوجود آورده است.
معرفی کمپانی ماکیتا
شرکت Makita در سال 1915 به عنوان شرکتی جهت فروش و تعمیرات موتورهای الکتریکی تاسیس شده است. این شرکت امروزه، به عنوان یک برندی تجاری و جهانی در بیش از 40 کشور دنیا مطرح میباشد، Makita نمایندهی نوآوری میباشد، تولید محصولات با کیفیتی مرغوب در 10 کارخانه و در 8 کشور بزرگ دنیا است. استحکام و کیفیت بالای محصولات Makita و همچنین توانایی های توسعه و تحقیق شرکت ساخته شده و اعتماد کاربران در کل جهان را به دست آورده است. هر روز در سراسر جهان، Makita عملکرد ، قدرت، و دوام را ارایه میدهد که کاربران با محصولات بروز احساس راحتی کنند.
کیفیت تجهیزات و ابزارآلات Makita
Makita ماکیتا با برخورداری از تکنولوژی به روز آمریکا و همینطور مهندسین حرفهای توانایی تولید و طراحی ابزارآلات باکیفیت را دارد. در ضمن خالی از لطف نیست متذکر شویم که قیمت محصولات کمپانی ماکیتا با توجه به کیفیت خوبشان، بسیار مقرون به صرفه هستند.
پیکور تخریب 32 کیلویی
چکش تخریب/پیکور 32 کیلویی ماکیتا مدل HM1810
لطفا قبل از خرید با شرکت بادرو کمپرسور تماس بگیرید و از راهنمایی های کارشناسان بهره گیرید.
این محصول دارای عایقی دوبل میباشد و نرخ ضربهی آن 1100ضربه در دقیقه میباشد. همچنین قدرت ضربهی آن 63 ژول است و وزنی حدود 32 کیلوگرم دارد و توان آن حدود 2000 وات میباشد.
فروش و خدمات پس از فروش کمپرسورسازی با نزدیک به نیم قرن تجربه و حضور درخشان
ارایه کیفیت برتر و جلب رضایت مشتری هدف اصلی ماست.
فروش و خدمات پس از فروش تهران: 66687337-021 66687338-021
فروش و بازاریابی تبریز: 35514934-041 35514935-041
آدرس وب سایت: www.badro.ir
جهت استعلام قیمت از طریق تلگرام روی متن کلیک کنید
واتس آپ: 09214168650