4.6/5 - (10 امتیاز)

پمپ باد

پمپ باد ماشینی است که برای متراکم کردن و فشرده سازی هوای محیط و تولید هوای فشرده بوجود آمده است و به دو گروه پیستونی و کمپرسور اسکرو دسته بندی شده است.

پمپ باد پیستونی

کمپرسورهای پیستونی از ظرفیت 250 لیتر شروع و تا ظرفیت 3000 لیتر می‌باشد. فشار کاری در این نوع دستگاهها 7 تا 8 بار می‌باشد و درصورت نیاز به فشار بیشتر از کمپرسورهای اسکرو استفاده می‌گردد.

 
کمپرسور پیستونی MICAS ACM 1000
کمپرسور پیستونی MICAS ACM 500
کمپرسور پیستونی MICAS ACM 350
کمپرسور پیستونی MICAS ACM 250 افقی
کمپرسور پیستونی
کمپرسور پیستونی
کمپرسور پیستونی | پمپ باد
قدرت موتور Hpقدرت موتور Kw
مخزن
لیتر
هوادهی
لیتر بر دقیقه
Model
21.52502902065
32.2350
420
3065
5.54500
750
3080
7.55.5750
9503090
107.51000
13002105
15111000
1620
3100
20151500
2200
3120
30221500
3400
3155

پمپ باد اسکرو

پمپ باد اسکرو در ظرفیت های 1700 لیتر بر دقیقه تا ظرفیت 25000 لیتر بر دقیقه می‌باشد. این نوع کمپرسورها مزیتهایی نسبت به کمپرسورهای پیستونی دارا می‌باشند. قیمت کمپرسور اسکرو از حدود هشتاد تا نود میلیون تومان و تا حدود 800 میلیون تومان متغییر می‌باشد.

کاربرد پمپ باد در صنایع نجاری، نقاشی، ساختمانی، کارگاههای صنعتی می‌باشد. پمپ باد بصورت خوابیده یا ایستاده طراحی شده و نسبت به فضای و موقعیت انتخاب می‌گردد. در واقع این دستگاه، به مخزنی از جریان فشرده هوا گفته می‌شود که وظیفه نگهداری و متراکم کردن سیالاتی مثل گازها و بخارات و در صورت نیاز تخلیه این سیالات و گازها را بر عهده می‌گیرد. همچنین می توان اشاره کرد که پمپ باد در صنایعی همچون تنظیم باد لاستیک های خودرو، باد کردن توپ و تشک های بادی در شهربازی ها و مکانهای دیگر، کارایی دارد.

تمامی دستگاه ها دارای 18 ماه گارانتی می‌باشد.

 
کمپرسور اسکرو
کمپرسور اسکرو
کمپرسور اسکرو

قطعات پمپ باد

پمپ باد وسیله ای است که هر کارخانه ای به آن نیاز دارد و برای کار با آن باید با قطعات اصلی آن آشنا بود. زیرا ممکن است دستگاه یا هر کدام از وسیله ها کارایی خود را در طول زمان از دست بدهند و شما ندانید که اشکال کار از کجاست؟ پس چه بهتر که یکایک قطعات پمپ باد را بشناسید. در حالت کلی حواستان باشد که کمپرسور را از کجا می خرید، در صورت عدم اطمینان کامل ممکن است قطعات نو یا سالم نباشند و شما به عنوان یک صاحب کسب و کار به مشکل بر بخورید.

این قطعات شامل مانومتر، تابلو سکوئنس، سوپاپ اطمینان، الکترو موتور، فیلتر و شیر می‌باشد. هر کدام از این موارد نقش مهمی را در کمپرسور ایفا می‌کنند و برای کارایی و راندمان بالای دستگاه و تنظیم فشار، به تک تک آن ها نیاز است. اما اگر هم یکی از این ابزار مهم خراب شد، اصلا نگران نباشید چرا که می‌توانید نسبت به تعمیر کمپرسور خود اقدام نمایید.

مهمترین اجزای و قطعات پمپ باد هواساز، الکتروموتور و مخزن و تابلو برق دستگاه می باشد و سایر قطعات شامل شیر یکطرفه، شیربرقی، تسمه، مخزن پمپ باد، اتوماتیک برقی، شاسی و چرخ ها می‌باشد.

برای برطرف کردن و حذف رطوبت از رطوبت گیر و بهترین روش استفاده از خشک کن هوا و رطوبت گیر بصورت همزمان می‌باشد. رطوبت گیر پمپ باد به دو گروه دسته بندی می‌شوند. درایر، خشک کن هوا و  تله آبگیر یا واترترپ که با کلیک بر روی متن می‌توانید مشخصات کامل محصولات را مشاهده  فرمایید.

مخزن پمپ باد

با پیشرفت تکنولوژیها و همینطور استفاده از ابزارهای مختلف در  صنایع پزشکی، کشاورزی و امورات خانگی هوای فشرده نقش بسزایی در کار با این ابزارها و ماشین‌آلات خواهد داشت. از مخازن کمپرسور هوا جهت تأمین هوای فشرده در فشارها و کاربردهای گوناگون استفاده  می‌گردد. این مخازن مرتبط هستند با ذخیره‌سازی هوا بعلت اینکه سطح تماس وسیعی با هوای محیط دارند و موجب سرد شدن هوای فشرده‌شده و گرفتن رطوبت موجود در جریان هوا شده و تبدیل به قطرات آب می‌شود که بایستی از پایینترین سطح مخازن پمپ باد یا همان شیرهای تخلیه خارج شود. همچنین مخزنهای تحت فشار نوسانات فشاری را در گستره‌ی  هوا به‌وجود آمده را پایین میاورد و جریان را کم می‌کند که نهایتا فشار شبکه‌ی فشار هوا را در مخزنهای تحت فشار ثابت نگه می‌دارد. بنابراین مخزن هوای فشرده در فشار و ضخامت و مدلهای گوناگون با توجه به کاربرد و احتیاج متقاضیان   تولید و طراحی می‌گردند. مخزنهای کمپرسور هوا اغلب در ظرفیتهای 24 تا 5000 لیتر در فشارهای کاری 6 تا 40 بار در مدلهای متنوع بر اساس احتیاج مشتری و فشارکاری متناسب تولید می‌گردد.

 
مخزن کمپرسور هوا
اجزا مخزن هوا
اجزا مخزن هوا
اجزا مخزن هوا
اجزا مخزن هوا
اجزا مخزن هوا

قیمت پمپ باد

قیمت پمپ باد  از حدود شش میلیون تومان برای ظرفیت 250 لیتری شروع و تا حدود شصت میلیون تومان برای کمپرسورهای 3000 لیتری ادامه می یابد. نکته مهم این است که هر فردی با توجه به نوع نیاز و هزینه که می خواهد بکند، پمپ باد مورد نظر را انتخاب و نسبت به خرید آن اقدام می کند. برای دریافت قیمت با کارشناسان ما در ارتباط باشید. عوامل تاثیر گذار  در قیمت شامل ظرفیت دستگاه، کیفیت مخزن، کیفیت هواساز و قطعات تشکیل دهنده می شوند.

فروش پمپ باد در ظرفیت های 290 لیتر بر دقیقه تا ظرفیت 3400 لیتر بر دقیقه و با فشارکاری 7 الی 8 بار و پر کاربرد و برای نقاشی و صنعت رنگ آمیزی، دندانپزشکی از نوع بدون روغن، مصارف خانگی و مکان های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

رطوبت گیر پمپ باد

برای حذف ذرات آب نیاز به دستگاه درایر و رطوبت گیر کمپرسور می باشد. برای حذف کامل رطوبت، درایر و رطوبت گیر، هر دو باید تهیه گردد. رطوبت گیرها از ظرفیت 1.2 اینچ شروع و در مدلهای ایرانی و خارجی میکروپور ترکیه عرضه می گردد. به همین منظور اگر قصد خرید رطوبت گیر پمپ باد را دارید، بهتر است روی لینک زیر کلیک کنید.

مشخصات درایر و رطوبت گیر لطفا کلیک نمایید …

پمپ باد برای رنگ‌کاری

امروزه این پمپهای باد جهت عملیات رنگ‌کاری جز رایج‌ترین تجهیزات برای کار رنگ‌کاری می‌باشد و در صنایع مختلف رنگرزی و همچنین دستگاه‌های پنوماتیکی کاربرد داشته است. پمپهای هوا، پمپهای باد و کمپرسورهای هوا را هم جزو کمپرسورهای اسکرو محسوب می‌شود. در این بین وظیفه‌ی کمپرسورهای باد، تولید کردن باد با فشاری نسبتا بالا از هوای محیط ویا جو اطراف می‌باشد؛ که البته این کار را بوسیله‌ی مکش هوای خارجی به داخل خودش و بعد از آن فشرده‌کردن باد به انجام می‌رساند؛ و نهایتا این هوای فشرده‌شده را در مخازن خودش ذخیره می‌نماید. از موارد مهم که پیش از خرید کردن و تهیه‌ی پمپهای باد برای رنگ‌کاری بایستی درنظر بگیریم، حجم کوچکی و بزرگی کمپرسور است. هرچقدر حجم مخازن پمپ باد بیشتر باشد، حجم بادهای خارج شده از کمپرسور هم بیشتر می‌گردد.

نیروی راه‌اندازی و منابع تغذیۀ ابزارات پنوماتیک و بادی، باد یا هوای فشرده می‌باشد مثل میخکوب، بکس بادی و منگنه‌کوب و پیستولۀ رنگ‌پاشی دستگاهی که باد مورد احتیاج این ابزارات را تامین و تولید می‌نماید کمپرسور هوا یا همان پمپ باد نامیده می‌شود. کمپرسورهای باد از حیث مکانیزم عملکردی، حجم تولیدی هوای فشرده شده و حجم مخازن به چندین گروه گوناگون طبقه‌بندی می‌گردند. در زمان خرید کمپرسورهای هوا بر طبق نوع استفاده و حجم باد مورد احتیاج بایستی کمپرسورهای هوای مناسبی را انتخاب و خریداری کرد. بعضی دستگاههای کمپرسور کوچک با حجم مخازن کم برای کاربردهای خانگی جهت باد کردن لاستیک خودروها، پر کردن توپ و دیگر اسباب بازیهای بادی کودکان یا استفاده از ایربراش یا تفنگی باد تولید و طراحی می‌گردند که مخازنی با حجم 3 لیتر یا 5 لیتری دارند و در هنگام نگه‌داری جای خیلی کمی را اشغال می‌نمایند. کمپرسورهای هوا با حجم مخازن بزرگتر جهت مشاغل خدماتی ویا کارگاهها متناسب هستند که از حجم مخزنهایی در حدود 10 لیتر به بالا دارا هستند و درعین حال از قابلیت حمل ونقل ویا جابجایی نیز برخوردارند و در موردهایی مثل نصب کابینت و پارکت یا نقاشی ساختمان و دیوارنویسی محبوب و پرکاربرد هستند. در این مابین کمپرسورهای بی‌صدا یا سایلنت به علت بی صدا بودن و البته که بدون روغن بودنشان در اماکنی که احتیاج به سکوت هست و هم مواردی که وجود روغن در باد مسئله ساز و نامطلوب می‌باشد مثل درمانگاهها و دندانپزشکی ها محبوب و پرطرفدار می‌باشند.

قیمت پمپ باد برای رنگ کاری

قیمت این نوع پمپ‌ها حداقل از 10میلیون تومان شده تا حداکثر 60میلیون تومان نسبت نوع و اندازه‌ی ‌آنها متغیر می‌باشد.

جهت استعلام قیمت بروز کالاها با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید.

خرید پمپ باد

جهت نگه‌داری کمپرسور پیستونی به چه نکاتی بایستی توجه کنیم؟

کنترل سطح روغن و تعویض به موقع

روغن کمپرسور همیشه بایستی تا نصف شیشه‌ی روغن نمای کمپرسور باشد. هر 6 ماه روغن کمپرسور را عوض نمایید و همواره چک نمایید سطح روغن از نصف کمتر نشود.

تعویض به موقع فیلتر هوای کمپرسور

فیلترهای هوا  از ورود ذرات گرد و غبار به داخل هواساز پیشگیری می کند. ذرات گرد و غباری که در هوا موجود می‌باشد آسیبهای جدی می‌تواند به کمپرسور وارد نماید. در مرحله‌ی نخست موجب جرم گرفتگی شیار صفحه‌ی سوپاپ می‌شود و پس از مدتی باعث می‌گردد که کمپرسور بصورت مداوم وهمیشگی روشن باشد تا فشار و حجم مورد احتیاج را بتواند تامین نماید. در حالتهای بحرانی کمپرسور بشکل مداوم روشن میماند اما درجه‌ی باد از فشار ۴ یا ۵ بار بیشتر نمی‌شود.

علاوه بر اینها قسمتی از این ذرات گرد و غبار به سیلندر کمپرسور وارد می‌شود و موجب خراشیدگی سطح سیلندر می گردد برای پیشگیری از این اتفاقات بایستی بصورت هفتگی فیلترهای هوا با باد تمیز گردند هر 3 ماه یکبار هم عوض شوند.

تخلیه‌ی آب جمع شده در مخزن کمپرسور

بهتر آن است بصورت روزانه آب داخل مخزن کمپرسور تخلیه گردد در این صورت شیر تخلیه‌ی قسمت انتهایی مخزن را باز نموده تا آبش از مخزن بیرون برود.

بازدید شیر یکطرفه

وظیفه‌ی شیر یک طرفه در کمپرسور، منتقل کردن هوا از هواساز کمپرسور به داخل مخزن است. مکانیزم این شیرها طوری می‌باشد که اجازه‌ی ورود هوای درون مخزن به داخل هواساز را نمی‌دهد. داخل این شیر یک لاستیکی بهمراه فنر وجود دارد. هنگامیکه هواساز کار میکند، هوای فشرده‌ی فنر و لاستیک را به سمت عقب خواهد راند و دریچه‌ی عبور هوا به داخل مخزن باز می گردد. هنگامیکه تولید هوا توقف می‌کند، فنر باز می‌شود و لاستیک دریچه‌ی عبور هوا مسدود می‌گردد و اجازه‌ی ورود هوا از مخزن به داخل هواساز را نمی‌دهد. طی کارکرد بالای کمپرسور و گرمای زیاد امکان دارد لاستیک داخل شیر یکطرفه حالت انعطاف خودش را از دست دهد و نتواند که وظیفه‌ی خودش را بدرستی انجام بدهد در این صورت هوا از مخازن به داخل هواساز و کلید اتوماتیک باز خواهد گشت. در این صورت هوا از کلید اتوماتیک کمپرسور نشت کرده و از سر سیلندر هواساز مشاهده می گردد. با عوض کردن لاستیک شیر یکطرفه در زمانهای معین میتوانید از این اتفاق پیشگیری بنمایید.

تعمیر پمپ باد

دلیل دیر پرشدن پمپ باد چه می‌تواند باشد؟ یا اینکه چگونه به تعمیر آن می‌توان پرداخت؟ چنانچه آموزش تعمیر پمپ باد را نگرفته‌اید بهتر آن است که از یک کارشناس کمک بگیرید. گاهی پیش میاید که مجبور به تعمیر کمپرسورهای باد می‌گردید و بایستی در همان لحظه پمپ باد را راه‌اندازی نمایید.

دلایل کار نکردن کمپرسورهای باد

بررسی موارد زیر در پی بردن به این دلایل می‌توانند کارساز باشند:

  1. عدم وجود توان کمپرسور
  2. عدم وجود روغن کمپرسور
  3. خراب شدن کلید خاموش/ روشن دستگاه کمپرسور
  4. اختلاف فشارات کمپرسور

عدم وجود توان کمپرسور

نخست چک نمایید که آیا کمپرسور هوای شما به نیروی برق اتصال دارد یا خیر. دکمه خاموش/ روشن را کنترل نموده و کلید ریست را بررسی نمایید. همچنین قطع‌کن را نیز چک نمایید.

عدم وجود روغن در کمپرسور

مواقعی پیش می‌آید که کاربران بررسی و یا تغییرات سیالات موجود در دستگاههای کمپرسور باد را از یاد می‌برند

که این فراموش کردن می‌تواند عواقب جدی داشته باشد. چنانچه دستگاه کمپرسورتان بدرستی کار نکند، دلیل آنرا می‌توانید در عدم وجود روغن در آنها دانست. در این حالت احتیاجی به تعمیرات نمی‌باشد و فقط مقداری روغن به آنها بی‌افزایید. (البته پیش از گیرپاژ کردن کمپرسورتان) در حالتی که موتور شما بدون روغن کار کند، حتما گیرپاژ خواهد کرد.

خراب شدن کلید روشن/خاموش کمپرسور

هنگامیکه دستگاه روشن نشود احتمال دارد دلایلش برقرار نکردن ارتباط کلید روشن/ خاموش با مدار داخلی است. چنین احتمالی با تنظیماتی که در قسمت سوئیچ فشار کمپرسور قابل تعمیر می‌باشد.

اختلاف فشارات کمپرسور

امکان دارد اختلاف فشارات درون مخازن کمپرسور به حدی کم شود که دستگاه کمپرسور ما توان جبران آن را نداشته باشد. در این حالت بطور حتم بایستی کلید قطع‌کن را چک نمایید و چنانچه احتیاج باشد آنرا عوض کنید.

علت سرو صدای بیش از اندازه‌ی کمپرسور باد

  • شل شدن قطعات کمپرسور
  • مشکل میل لنگ کمپرسور
  • پیستون های کمپرسور
  • نصب نادرست کمپرسور

سایر محصولات بادرو

 
کمپرسور اسکرو
کمپرسور پیستونی MICAS ACM 1000
تله آبگیر - رطوبت گیر کمپرسور
درایر دندانپزشکی
تعمیر کمپرسور اسکرو
تعمیر درایر
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *