ملات پاش بادی

ملات پاش بادی وسیله ای است بادی برای پاشیدن ملات سیمانی روی انواع دیوار و سقف. این وسیله توسط یک کمپرسور پیستونی 500 لیتر و یا 250 لیتر با فشار کاری 6 بار قابل استفاده می باشد. از مزیت این دستگاه می توان به ارزان بودن، سبک بودن و آسان بودن کار با این دستگاه اشاره کرد و کاربرد در بازسازی و مقاومت سازی سازه های بتنی  ساختمان سازی و نما و 3D پنل اشاره نمود.

نحوه کار با این دستگاه بسیار آسان و راحت می باشد. برای استفاده راحتر از این وسیله ویدیو در زیر این برگه بارگذاری شده تا شما عزیزان نحوه کار با این دستگاه را مشاهده فرمایید.

سیمان پاش

عامل سیمان پاش، جزء تجهیزاتی می‌باشد که در پروژه‌های عملیاتی ساختمان‌سازی جهت پاشیدن سیمان، پودر سنگ، مات، یا گچ های پلیمری به دیواره‌ها یا سقف ما مورد استفاده قرار بگیرد. بکارگیری ملات‌پاش موجب افزودن سرعت، کیفیت، دقت کار شده است و سهولت کار کاربر را به دنبال خواهد داشت. ملات پاش‌ها به عنوان عامل جایگزینی جهت دستگاه‌های شاتکریت نوع پیستونی و ماردونی وارد صنایع ساختمان‌سازی می‌شوند. با بکارگیری چنین دستگاههایی و بسته به میزان ظرفیت آنها روزانه می‌توانید 100 تا 200 مترمربع را سیمان یا ملات بپاشید.

بکارگیری سیمان‌پاش موجب صرفه‌جویی درمقدار ملات، سیمان ویا گچ شده است و بازده کار را بالا می‌برد. چنین دستگاهی به کاربرما کمک می‌نماید تا همه‌ی سطوح ازجمله‌ی سطحهای محدب، شکافدار، گوشه‌ها و یا مقاطعی را به شکل یکنواخت با ملات یا سیمان پرنماید. ملات پاش یا سیمان پاش بعلت استفاده‌ی از فشارهای زیاد و همچنین پیوسته جهت پاشیدن سیمان و ملات می‌تواند پوششی یکنواخت را برای سطحهای مختلف تشکیل دهد تا مدت زمان زیادی دوام دارد.

مشخصه‌های مهم سیمان پاش دستی:

  • بدنه این سیمان پاش از ورق استیل می‌باشد
  • ابزاری برای پاشش انواع ملات، سیمان، گچ و غیره درون مخزن با نیروی دست
  • این دستگاه دارای نامهایی مثل؛ ملات پاش، ملاقه بادی، شاتکریت دستی و تگری پاش است
  • این ابزار دارای یک ملاقه‌ای که جهت برداشتن ملات است، یک لوله برای انتقال باد و یک عدد شیر اهرمی می‌باشد
  • دارای مخازن فلزی از جنس گالوانیزه‌ی ضخیمی که خاصیت ضدزنگ و پوسیدگی دارند
  • دسته‌ی ثابتی دارند که برای قرار گرفتن و کنترل وزن مخزن می‌باشد
  • دستگیره‌ی گردان با روکشی پلاستیکی جهت بحرکت درآوردن غلتک‌های حاوی پره‌ی فنری
  • استفاده از مهره‌ی فلزی و میله برای تنظیم میزان فاصله با پره‌های فلزی
  • دارای غلتک استوانه‌ای شکلی دارد که وظیفه‌ی نگهداری و چرخش پره‌های فنری بشکل شانه‌ را به عهده دارد
  • دریچه‌ی مربعی شکلی که شامل سوراخ مربعی دارد برای تنظیم نمودن و پاشش روی نقطه‌ی متمرکز است
  • بسته‌بندی کارتونی بشکل مونتاژ نشده بعلت حجم کم در بارگیری‌ها و تولید و عرضه

دستگاه سیمان پاش

دستگاه سیمان پاش در 2 نوع به فروش می‌رسد. دستگاه های نوع ماردونی با بکارگیری اجزای مارپیچی شکل خودش به نام رتور و یا استاتور مواد اولیه‌اش را مخلوط نموده و به شیلنگ های خروجی فرستاده می‌شود. بسته به اینکه نوع مصالح و مواد اولیه‌اش چه باشد، میزان مستهلک شدن این دستگاه نیز متفاوت می‌باشد. یک نوع دیگری از چنین دستگاه‌هایی، پیستونی نامیده می‌شوند. دراین دستگاه ها، مواد اولیه‌اش طی مکش پیستون ها، پمپاژ می‌شود و به شیلنگ های خروجی راه پیدا می‌یابد. مستهلک شدن دستگاه های ملات پاش پیستونی نسبت به نوع ماردونی آنها کمتر می‌باشد و سرعت کارش نیز بیشتر می‌باشد.

شاتکریت دستی
ملات-پاش-ملاقه-ای

سیمان پاش بادی

دستگاه سیمان‌پاش در قیاس با سیمان‌پاشهای نوع حلزونی، بسیار به‌صرفه‌تر و مناسبتر می‌باشد و احتیاج به سرویس های دوره‌ای ندارد.

فقط و فقط احتیاج شما را برای راه اندازیش، یک عدد کمپرسور باد می‌باشد علاوه بر آن جهت سهولت در کار، از کمپرسورهای با حجم سیلندر حدودا 350 لیتر یا بیشتر به همراه موتور تولید باد قوی بهره می‌گیرند که در هنگام کار اجباری به مکث کردن جهت پر شدن مخزن باد کمپرسور نیستید و براحتی می‌توانید به کارتان ادامه دهید. این وسیله جهت پاشش سیمان به قسمت دیوار آجری، پنل های از پیش ساخته و بلوک ها می‌باشد که مناسب برای سیمان کاری سقف نمی‌باشد.

پیستوله سیمان پاش

سیمان پاش بادی چهار نازل خروج مواد دارد که جهت افزایش سرعت کار مناسب می‌باشد. اهرم باد از جنس برنج تراشیده شده می‌باشد و با فشاری که حاصل فشار انگشتان روی ماشه‌ی آنها می‌باشد و به سهولت باد را آزاد نموده و پاشش را شروع می‌نماید. مقدار هوای ورودی به آن حدود 1/2 اینچ می‌باشد. همچنین لوله‌ی به‌کار رفته در قسمت دسته، کاملا قوی می‌باشد و نیازی به بکار بردن دسته ندارد و به سهولت در دست شما قرار می‌گیرد. در ضمن شستشو و نظافت این کالا نیز راحت انجام می‌شود و فقط بایستی مواد داخل آن تخلیه گردد و آنرا داخل آب قرار دهید و حتما ماشه‌ی باد را فشار دهید تا اینکه مواد باقی‌مانده‌ی درونش بطور کامل تمیز گردد.

دقت فرمایید که هرگز نباید ملات در درون ملات پاش بادی خشک شود چون موجب خرابی و نا کارآمد گردیدن آن می‌شود.

کمپرسور ملات پاش بادی

برای انتقال و به حرکت دادن مواد سیمانی نیاز به هوای فشرده میباشد این وسیله حداقل با 6 Bar فشار و با یک کمپرسور پیستونی 250 لیتر بر دقیقه جوابگو میباشد در صورت استفاده از کمپرسور 350 لیتر بر دقیقه یا 500 لیتر بر دقیقه سرعت کار بیشتر میگردد. کمپرسور این ملات پاش در مدل های مختلف میباشد از بهترین هواسازها میتوان از هواساز ABAC  ایتالیا اشاره کرد.

قیمت کمپرسور پیستونی

ملات پاش بادی دستی

ملات پاش از یک اهرم گاز و یک لوله انتقال هوا و یک مخزن ملات و پیستوله تشکیل شده است. پس از هر بار استفاده از ملات پاش دستی باید با آب شستشو شود تا از خشک شدن سیمان و ملات جلوگیری شود.

ملات پاش دستی جایگزین دستگاه شاتکریت میباشد و کار با ملات پاش بسیار آسان میباشد.

چنین دستگاهی در قیاس با ملات‌پاش‌های حلزونی، خیلی مقرون به‌صرفه می‌باشد همچنین احتیاجی به سرویس‌کاری دوره‌ای نداشته و فقط شما جهت راه اندازی به کمپرسور باد احتیاج دارید. بنابراین جهت سهولت در کارکرد و سرعت عمل، از کمپرسورهای با حجم سیلندری حدود 350 لیتر یا بیشتر با موتور تولیدی باد قوی‌تر بهره بگیرید که در موقع عملکرد بایستی برای پر شدن مخزن باد کمپرسور مکث نباشد و بتوانید بشکل پیوسته عمل خود را ادامه دهد.

دستگاه ملات پاش

چنین وسیله‌ای جهت پاشش سیمان به دیواره‌های آجری، بلوک‌ها و پنل های از پیش‌ساخته می‌باشد که برای سیمانکاری سقف متناسب نمی‌باشد ملات پاش بادی که چهار نازل خروج مواد دارد که جهت افزایش سرعت کار می‌شود اهرم‌های باد از برنج تراشیده شده می‌باشد و با فشار انگشت روی ماشه‌ی آن به سهولت باد را آزاد نموده و پاشش را انجام می‌دهد اندازه‌ی وارد شدن هوا به آن 1/2 اینچ می‌باشد لوله‌ای که در دسته‌ی آن به کار رفته، خیلی قوی می‌باشد و مجری به راحتی در دستش قرار می‌دهد تا شستشو و نظافت این محصول را انجام می‌دهد. سپس کافی است مواد درون آن را تخلیه نمایید و آنرا داخل آب بگذاید و ماشه‌ی باد را فشار دهید تا اینکه ماده‌های باقیمانده‌ی درون آن بشکل کاملا تمیزی گردد توجه نمایید که هیچوقت ملات در درون ملات پاش بادی  خشک نگردد چون موجب خرابی و آسیب آن خواهد می‌شود.

دستگاه سیمان پاش دستی

سیمان پاش بادی یا ملات پاش نوع ملاقه‌ای از پرطرفدارترین دستگاه ها و ابزارآلات مربوط به سیمان‌کاری و نازک‌کاری است. این دستگاه ها متشکل است از یک عدد ملاقه 3 الی 4 لیتری که متصل به لوله‌ی 1/2 اینچی و یکعدد شیر اهرمی (برای استفاده‌ی آسانتر) است. از چنین ابزاری جهت اجرای ملاتهای سیمانی به کار می‌برند. در استفاده‌ی از این دستگاه ها، فاصله‌ی معمول و نرمال خروجی ملات و سطوح مدنظر سیمان‌کاری 20 سانتیمتر در نظر گرفته می‌شود. این ابزار با اسمهایی چون سیمان‌پاش ، ملات‌پاش ، دستگاه شاتکریت دستی و تگری‌پاش و غیره شناخته می‌شود.

چنانچه باغی داشته باشید که دیوارکشی محیط اطراف زمین احتیاج به سیمان‌کاری داشته باشد و یا اینکه مجری پروژه‌های سیمان‌کاری باشید دیگر لازم نیست نگران پرتاب ملات و سرعت کند اجرای این‌کار باشید، به سهولت با خرید ابزارهای سیمانکاری می توانید پروژه های خود را در زمان کوتاهتری به بهترین وجه ممکن عملیاتی نمایید.

لازم به ذکر است که استفاده از این دستگاه بسیار ساده است و نیاز به آموزش خاصی ندارد و هر شخصی بسادگی می‌تواند کار سیمان‌کاری را اجرایی نماید.

قیمت ملات پاش بادی

قیمت ملات پاش در بازار متنوع بوده و از 80 هزار تومن تا 300 هزار تومن میباشد. کیفیت دستگاه، مواد اولیه و مصرفی دستگاه، شرکت فروشنده در قیمت ملات پاش تاثیر مستقیم دارند.

مزیت ملات پاش بادی

از مزیت های بکارگیری این سیستم می‌توان به عوامل زیر اشاره کرد:

  • کاهش چسبندگی و پرتی ملات
  • افزایش  سرعت اجرای پروژه (اجرای 120 متر مربع سیمان کاری در روز)
  • کارایی  ساده بدون احتیاج به هیچ پیش نیاز آموزشی
  • قیمت معقول و متناسب و ارزش و عملکرد  بالا  نسبت به قیمت محصول
  • حمل ساده‌ی آن

انواع ملات پاش بادی

  • ملات پاش دیواری
  • ملات پاش سقفی

تجربه چندین ساله نشان میدهد که استفاده از ملات پاش با شیرگازی نسبت به شیر اهرمی بدلایل مختلف بهتر و کار آسانتر میباشد.

در شیرگازی هوای ورودی براحتی داخل دستگاه وارد شده ولی در اهرمی بدلیل وجود سوپاپ و ساچمه مانع ورود کامل هوا میگردد.

H1 3

ملات پاش؛ ابزاری برای آسان‌تر کردن سیمان پاشی

سیمان کشی یا به کار بردن سیمان در بنایی، نیاز به هزینه و زمان زیادی دارد که این تنها یک مشکل کوچکی در زمینه سیمان کشی است. هنگام سیمان کشی، بخشی از سیمان کاملا بیهوده مصرف می‌شود و سطح صاف و همواری را در پی نخواهد داشت. متخصصان برای رفع این مشکل چاره‌ای اندیشیده‌اند و دستگاه سیمان پاش یا همان ملات پاش را طراحی و تولید کرده‌اند. استفاده از این دستگاه، علاوه بر اینکه در زمان و هزینه شما صرفه‌جویی می‌کند، بلکه سطحی کاملا هموار و صاف را ایجاد می‌کند. ما در ادامه قصد داریم دستگاه ملات پاش، مزایا و کاربرد آن را به شما ارائه دهیم تا زمانی که قصد خرید این دستگاه را داشتید، اطلاعات لازم را داشته و از خرید خود پشیمان نشوید. با ما همراه باشید.

ملات پاش چیست؟

ملات پاش با نام‌های دیگری مانند سیمان پاش، ملاقه برقی، تگری پاش و شاتکریت دستی نیز شناخته می‌شود. از دستگاه ملات پاش جهت استفاده در عملیات سیمان کشی در بناها و ساختمان‌ها، جهت ایجاد سطحی هموار با سیمان و صرفه‌جویی در زمان و هزینه استفاده می‌شود. اجزای تشکیل‌دهنده این ملات پاش، شامل ملاقه (جهت برداشت ملات)، شیر اهرمی (در دو مدل سیمان پاش دیواری و سقفی موجود است) و لوله انتقال باد می‌باشد. ملات پاش انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها، کاربرد و مزایای خاصی دارند. ملات پاش دیواری جهت استفاده در دیوار و همچنین ملات پاش سقفی جهت استفاده در سقف به کار می‌روند.

پاش چیست؟

دستگاه ملات پاش چگونه کار می‌کند؟

همانطور که گفتیم، اجزای تشکیل‌دهنده ملات پاش، شیر اهرمی، لوله انتقال باد و ملاقه هستند. علاوه بر موارد گفته‌شده، جهت استفاده از دستگاه ملات پاش، به یک کمپرسور باد با ظرفیت حداقل 350 لیتر، نیاز دارید. مصرف باد ملات پاش، بالا است، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم یک کمپرسور باد تقویت‌شده به کار ببرید. به کارگیری این دستگاه و استفاده از آن برای انجام سیمان کشی بناها و ساخت و ساز ساختمان‌ها، کار دشواری نیست و نیازی به آموزش خاصی ندارد. در ابتدا ملات را آماده می‌کنید، آن را با پیستوله برمیدارید، دستگاه را در فاصله 20 سانتی‌متری سطحی که قرار است سیمان کشی روی آن انجام شود، نگه می‌دارید. سپس اهرم را فشار می‌دهید، ملات توسط باد خارج می‌شود و روی سطح مورد نظر قرار می‌گیرد. همانطور که گفته‌شد، فرایند استفاده از این دستگاه بسیار آسان بوده و به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

ملات پاش چگونه کار می‌کند؟

انواع دستگاه‌های ملات پاش کدام‌اند؟

ملات پاش انواع مختلفی دارد که همه نوع آن در فروشگاه‌های فروش ابزارآلات موجود هستند. در ادامه برخی از این دستگاه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا زمانی که قصد خرید این دستگاه را دارید، با توجه به زمینه کار خود، بهترین و مناسب‌ترین دستگاه را خریداری کنید.

ملات پاش بادی:

انواع مختلف ملات سیمانی و همچنین دیگر مصالح ساختمانی را می‌توان توسط ملات پاش بادی به راحتی روی دیوارها و سقف‌ها پاشید. ملات پاش بادی نسبت به ماردونی و شاتکریت پیستونی بسیار مقرون به صرفه‌تر است. ملات پاش بادی حاوی یک مخزنی می‌باشد که دارای حجم‌های 3 و 4 لیتری است که ملات را درون آن می‌ریزند. روی دسته این دستگاه یک شیر فشاری قرار دارد که باعث می‌شود ملات روی سطح پاشیده شود. مقدار مصرف توسط این دستگاه ملات پاش بادی، زیاد است، به همین دلیل حجم کمپرسور می‌بایست حداقل 350 لیتر باشد. از مزیت‌های دستگاه ملات پاش بادی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حمل و نقل آسان تجهیزات
  • افزایش سرعت فرایند سیمان پاشی
  • استفاده آسان
  • چسبندگی بالای ملات و کاهش پرتی ملات
  • قیمت مناسب

پاش بادی

ملات پاش ماردونی:

فرایند کارکرد دستگاه ملات پاش ماردونی به این صورت می‌باشد که مواد اولیه و سیمان را وارد دستگاه می‌کنند، مواد توسط استاتور و روتور مخلوط می‌شود و به سمت شلنگ خروجی هدایت می‌شود. هزینه استفاده از دستگاه ماردونی نسبت به دستگاه پیستونی بیشتر است، زیرا استاتور و روتور در دستگاه ماردونی در زمینه استهلاک، با دانه‌بندی ارتباط کاملا مستقیمی دارد. در ادامه برخی از مزیت‌های ملات پاش ماردونی را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • قابلیت شستشوی آسان و سریع دارد.
  • امکان پاشش مواد مختلف از جمله سیمان سفید و گچ‌های پلیمری توسط این دستگاه وجود دارد.
  • مجهز به قابلیت میکسر جهت آماده‌سازی ملات می‌باشد.
  • تجهیزات آن به آسانی حمل و نقل می‌شوند.
  • توری مخزن در این نوع دستگاه‌ها وجود دارد که از وارد شدن ملات‌های درشت و مصالح پیشگیری می‌کند.
  • قابلیت پاشش ملات روی همه نوع سطحی وجود دارد.

پاش ماردونی

ملات پاش پیستونی:

نحوه کارکرد دستگاه ملات پاش پیستونی به این صورت است که مواد اولیه وارد دستگاه می‌شوند، پیستون مواد را پمپ می‌کند و به سمت شلنگ خروجی هدایت می‌شود. به علت اینکه پمپاژ مصالح در ملات پاش پیستونی به وسیله مکش پیستون‌ها صورت می‌گیرد، سرعت این دستگاه بیشتر از دیگر دستگاه‌های ملات پاش است. استهلاک ملات پاش پیستونی نسبت به دستگاه ماردونی، خیلی کمتر است. مزایای ملات پاش پیستونی به شرح زیر است:

  • صرفه‌جویی در استفاده از مواد
  • سرعت بالا
  • پاشیدن مواد با چسبندگی بالا روی سطوح متفاوت

پاش پیستونی

دستگاه بتن اسپری:

توسط دستگاه بتن اسپری می‌توانید از بتن در دستگاه ملات پاش استفاده کنید. در سال 1895 طی میکس دو ترکیب مخلوط مرطوب و خشک، بتن اسپری توسعه یافت. سپس با گذشت زمان، این دستگاه در دهه 1900 در اختیار صنعتگران ساختمان قرار گرفت. جالب است بدانید مخلوط خشک، ترکیبی از آب، سیمان و شن می‌باشد که به وسیله یک شلنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مخلوط گفته‌شده، توسط بتن‌های سنگین، لایه سخت و محکمی را ایجاد می‌کند که در استفاده از ایجاد تونل‌های تخلیه و… کاربرد دارد. فرایند عملکرد دستگاه بتن اسپری به این صورت است که مخلوط بتن وارد قالب مرطوب می‌شود و به سمت نازل اسپری، پمپ می‌گردد. ماده به صورت نیمه خشک یا خشک در بتن اسپری به کمک هوای فشرده به سمت نازل هدایت می‌شود. در این مرحله، مقداری آب وارد مخلوط می‌شود و با سرعت زیادی آن را ترکیب می‌کنند.

بتن اسپری

دستگاه پلاستر زن تمام اتوماتیک:

با گذشت زمان و پیشرفت تجهیزات در تمام زمینه‌ها، متخصصان ابزارآلات جدید طراحی و تولید می‌کنند و یا جهت بهبود و پیشرفت دستگاه‌ها تلاش می‌کنند تا سرعت عملیات ساخت و ساز ساختمان‌ها افزایش یابند. متخصصان، دستگاه ماشین‌آلاتی به نام دستگاه پلاستر زن اتوماتیک را تولید کرده‌اند که به صرفه‌جویی و افزایش سرعت عملکرد ساختمان‌سازی، کمک فوق‌العاده‌ای می‌کند. اجزای تشکیل‌دهنده دستگاه پلاستر زن اتوماتیک، سیستم هیدرولیکی، موتور الکتریکی و سیستم خطی دستگاه می‌باشند که به کیفیت و سرعت بالا، کمک شایانی می‌کنند. از مزایای دستگاه پلاستر زن تمام اتوماتیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان حمل و نقل آسان را دارد.
  • همه بخش‌های این دستگاه، ضدآب می‌باشند.
  • امکان تمیزکاری و شستشوی آسان فراهم است.

پلاستر زن تمام اتوماتیک

دستگاه ملات پاش چه مزایایی دارد؟

دستگاه ملات پاش مزایای زیادی دارد که کار شما را در سیمان‌کاری آسان‌تر می‌کند. هر دستگاه ملات پاشی با توجه به نوع و کاربرد خود، مزایای خاص خود را دارد. ما در ادامه برخی از مزایاهای اصلی این دستگاه را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • صرفه‌جویی در زمان سیمان کشی بناها
  • استفاده آسان آن برای هر نوع ملاتی
  • سیمان پاشی 120 مترمربع با بهترین خروجی توسط ملات پاش
  • ایجاد چسبندگی ملات و خروجی سطحی صاف و هموار
  • انجام پلاستر زنی سقف و سیمان‌کاری بدون پرتی
  • صرفه‌جویی در هزینه به دلیل عدم استفاده از وسایل جانبی

کاربردهای دستگاه ملات پاش چیست؟

پوشش دیوار و سقف، اسپری کردن دیوارهای خارجی و داخلی و همچنین دوغاب سیمانی از جمله کاربردهای ملات پاش هستند. این پوشش کاملا ضد حریق و ضد آب بوده و صدا را جذب می‌کند. استفاده و کار کردن با دستگاه سیمان پاش کار سختی نیست و ابزارهای آن کاملا قابل حمل می‌باشند. جهت استفاده از ملات پاش نیاز به نصب داربست ندارید و به آسانی می‌توانید حتی دورترین نقطه را سیمان پاشی کنید. به دلیل اینکه این دستگاه فرایند زمان سیمان پاشی را کاهش می‌دهد، در نتیجه کار ساخت ساختمان سریع‌تر صورت می‌گیرد، باعث افزایش کارایی می‌شود و هزینه مواد اولیه را کاهش می‌دهد. با توجه به مزایا و کاربردهایی که ذکر کردیم، به راحتی می‌توان به این نتیجه رسید که برای آسان کردن فرایند سیمان پاشی و همچنین جهت هموار و صاف کردن ملات روی سطح، باید از این دستگاه استفاده کرد.

دستگاه ملات پاش چیست؟

کلام آخر

دستگاه ملات پاش، دستگاهی جهت سرعت بخشیدن در عملیات ساخت و ساز می‌باشد. در واقع توسط این دستگاه، افراد می‌توانند عمل سیمان پاشی را با سرعت بالا و صرفه‌جویی در استفاده از ملات، انجام دهند. همچنین تجهیزات این دستگاه به راحتی قابل شستشو و قابل حمل می‌باشند. استفاده از این دستگاه، نیازی به آموزش ندارد و به راحتی می‌توان آن را مورد استفاده قرار داد. ملات پاش بادی، ملات پاش ماردونی، ملات پاش پیستونی، دستگاه بتن اسپری و دستگاه پلاستر زن تمام اتوماتیک، برخی از انواع دستگاه ملات پاش می‌باشند که در این مقاله هر کدام را به صورت کامل مورد بررسی قرار داده‌ایم. جهت اطلاع از قیمت دستگاه سیمان پاش برقی می‌توانید به فروشگاه بادرو مراجعه نمایید. افراد متخصص در این فروشگاه، جهت خرید دستگاه ملات پاش به شما کمک خواهند کرد.