5/5 - (6 امتیاز)

شیلنگ ویبراتور

شیلنگ ویبراتور، دستگاهی است که با ایجاد لرزش در بتن با استفاده از موتور باعث متراکم سازی آن می‌شود. با ایجاد ارتعاش در بتن آب اضافی در آن از بین رفته در نتیجه تراکم و مقاومت بتن افزایش می‌یابد. شیلنگ باید دارای ویژگی‌هایی از جمله مقاومت بالا و انعطاف پذیری خوبی باشد.

 

شیلنگ ویبراتور

شیلنگ ویبراتور در سایز های مختلف 1 اینچ تا 3 اینچ و در برندهای متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. از انواع مختلف شیلنگ بر اساس نوع و ساختار می‌توان به شیلنگ ویبراتور برقی بادی بنزینی و... اشاره کرد. نوع شیلنگ، سایز آن بر اساس اینچ، قدرت و فرکانس از جمله نکات مهمی است که در انتخاب شیلنگ باید توجه داشت.

قیمت شیلنگ ویبراتور

محصولات مرتبط بادرو

انواع شیلنگ ویبراتور

بدون شک در ساخت و ساز به مواردی همچون بتن ریزی و هواگیری محل آن نیاز داشته‌اید و می‌دانید که برای بوجود آوردن ارتعاش به شیلنگ ویبراتور نیاز دارید. این ابزار با توجه به شرایط و نوع استفاده تغییر می‌کند و فرد خریدار باید بر انتخاب درست نوع شیلنگ ویبراتور مشرف باشد.

انواع شیلنگ ویبراتور از نظر فنی و کاربرد به چند گروه ذیل دسته بندی می شوند

  • شیلنگ بادی (نیروی محرکه هوای فشرده)
  • شیلنگ مکانیکی (نیروی محرکه با موتورهای بنزینی و برقی)
  • شیلنگ برقی (نیروی محرکه با مولدهای مخصوص)
  • شیلنگ دریلی (نبروی محرکه با دریل مخصوص)

مدل شیلنگ ویبراتور

خصوصیات

مزیت

شیلنگ ویبراتور مدل مکانیکی

قدرت بسیار بالا

هزینه کم تعمیر و نگهداری

شیلنگ ویبراتور مدل بادی

قابل نصب روی انواع کمپرسور باد

افزایش سرعت کار با نصب چندین شیلنگ به یک کمپرسور باد

شیلنگ ویبراتور مدل مکانیکی

فاقد آلایندگی و مشکلات موتورهای بنزینی

صدای کم و مناسب برای فضاهای بسته

شیلنگ ویبراتور برقی

شیلنگ ويبراتور برقی  به سه دسته نوع مکانیکی، نوع دریلی و شیلنگهای برقی که با  موتورهای مخصوص خودشان راه اندازی می‌شوند دسته بندی می‌گردند. شیلنگها برقی و مکانیکی در حال کار نباید خم و تا گردد چون باعث بریدن سیم داخل و فنر می‌گردد. قیمت شیلنگ ویبراتور برقی از حدود 3 میلیون تا 15 میلیون متغیر می‌باشد.

شیلنگ ویبراتور بادی

شیلنگ ويبراتور بادي  یکی از ابزار های مورد استفاده ویبره کردن انواع بتن و بکارگیری ویبره بدنه می‌باشد. در پروژه های ساخت و ساز پس از جایگذاری بتن مقداری هوا در کار محبوس می‌شود. این حبابهای ناخواسته چگالی بتن را کاهش می‌دهد و مقاومت بتن را نیز کاهش می‌دهند. از دیگر معایب این حبابهای هوا افزایش نفوذپذیری بتن و کاهش پیوستگی بین بتن و میلگرد می‌باشد. به همین سبب باید با استفاده از روش هایی این هوا را خارج نموده و بتن را متراکم کرد. برای این منظور از نوع شیلنگ استفاده می‌شود که با ایجاد لرزش بتن را متراکم می‌نماید.

قیمت شیلنگ ویبراتور بادی در حدود شش میلیون تومان تا بیست میلیون تومان متغییر می‌باشد.

شیلنگ ویبراتور مکانیکی

شیلنگ ویبراتور مکانیکی یکی از مهمترین انواع محرک‌های انعطاف‌پذیر در ویبره بدنه است که بالاترین سطح قدرت ارتعاش را دارد و در کلیه پروژه‌های ساختمانی، عمرانی و بتن ریزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با نصب این نوع از شیلنگ قادر خواهید بود از چرخش میله مرکزی اطمینان حاصل کنید و در صورت خرابی یا نیاز به تعمیر، هزینه های کمی بپردازید.

ناگفته نماند که شیلنگ ویبراتور مکانیکی گاهی اوقات به دلیل نامرغوب بودن و گاهی هم به دلیل فعالیت بیش از حد، دچار سوراخی یا پارگی می‌شود، به همین توصیه می‌شود از مجموعه‌ای قدیمی و معتبر همچون بادرو کمپرسور انواع شیلنگ خریداری شود.

شیلنگ ویبراتور دریلی

یکی دیگر از انواع شیلنگ ویبراتور، دریلی است. این مدل از همه کوچک‌تر است و در ابعاد کوچکی در بازار مشاهده می‌شود. قطر موجود و کاربردی از شیلنگ ویبراتور دریلی، بین ۲۳ تا ۳۸ میلیمتر بوده و نیرویی که در آن مورد استفاده قرار می‌گیرد، از نوع برق تک فاز است. از آنجایی که هر نوع از این شیلنگ‌ها کاربرد مخصوص به خود را دارد، شیلنگ دریلی نیز متناسب با فضاهای کوچک ساختمانی یا موارد صعنتی خانگی و برای بتن ریزی تعبیه شده است.
حال چرا نامش دریلی است؟ زیرا همچون دریل عمل کرده و با نیروی الکتریکی به حرکت درآمده و با ارتعاش بوجود آمده، فعالیت خود را آغاز می‌نماید.

 

نحوه‌ی کار شیلنگ ویبراتور یا شیلنگ ویبره

شیلنگهای ویبراتور از بخشی اصلی که پوکر نام دارد تشکیل یافته است و حرکات دریافتی و دورانی از نیروی الکترونیکی و مکانیکی و یا پنوماتیکی را به ارتعاشات و ضربه تبدیل می‌نماید. این پوکرها در جایی نزدیک سر شیلنگهای ویبره قرار می‌گیرند و بخش اصلی که با بتن در تماس است و عملیات ارتعاشات مربوط به بتن را انجام می‌دهد و یا (گرفتن حباب و هوای بتن) را به عهده دارد.

مشخصات اصلی شیلنگ ویبراتور

  • مقاومت زیاد و انعطاف پذیری خوب در پیچ خوردن و خم شدن
  • مقاومت در برابر پاره شدن و یا سایش ارتعاشات یکدستی جهت از بین بردن آبهای اضافی بتن و نتیجتا تراکم بالای بتن و مقاوم
  • نگهداری و تعمیر آسان و روغن‌کاری آسان و روانکاری داخل شیلنگهای ویبره

موارد استفاده شیلنگ ویبراتور

  • از بین بردن هرگونه خلا و ایجاد ارتعاشاتی در بتن
  • سایش و ارتعاشات یکدست جهت از بین بردن آبهای اضافی بتن و در نتیجه تراکم بالای بتن و مقاوم
  • جهت بتن ریزی در حجمهای متوسط و کم مثل پروژه‌های ساختمانی
  • جهت بتن ریزی در حجمهای بالاتر و وسیعتر بتن‌ریزی مثل سد سازی و یا فرودگاهها و غیره
قیمت شیلنگ ویبراتور

قیمت شیلنگ ویبراتور

قیمت شیلنگ ویبراتور بر اساس نوع، سایز و برند آن مشخص می‌شود.  قیمت شیلنگهای مکانیکی بین دو میلیون تومان تا چهار میلیون تومان می‌باشد. قیمت شیلنگ بیشتر از نوع مکانیکی می‌باشد و در حدود 5 میلیون تا 7 میلیون تومان می‌باشد. از برندهای مطرح می‌توان از میکاسا ژاپن نام برد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت ها با مشاوران فروش مجموعه بادرو کمپرسور تماس حاصل فرمایید.

چگونه شیلنگ ویبراتور خوب انتخاب کنیم؟

انتخاب یک شیلنگ ویبراتور عالی به عواملی بستگی دارد که در حین خرید باید به آن‌ها توجه کنید. یکی از آن‌ها جنس و قطر پوسته است که جزو مهمترین هاست و به شرایط و محل کار نیز وابسته است. جنس، قطر و فنر میله داخلی نیز حایز اهمیت است در غیر این صورت از کیفیت کار بتن ریزی و سایر موارد کاسته می‌گردد. موارد دیگری همچون، انعطاف پذیری، کوپلینگ، نحوه اتصال و صداهایی که در دستگاه ایجاد می‌گردد اذیت کننده نباشد. همچنین می‌توان سایز شیلنگ ویبراتور بسته به نوع کاربری و مقاومت بتن را در نظر گرفت.

موارد استفاده شیلنگ ویبراتور

در کنار موارد گفته شده فرد خریدار باید بداند که از شیلنگ ویبراتور چه استفاده‌هایی می‌کند بکند. یکی از مزایا از بین بردن هوا و خلا اضافی در بین بتن است و دیگری به سایش ارتعاش یکدست برای از بین بردن آب اضافی در بتن‌ها می‌پردازد. همچنین از شیلنگ ویبراتور در پروژه‌های ساختمانی و سدسازی و فرودگاه‌ها استفاده می‌شود.

چگونه از شیلنگ ویبراتور نگهداری کنیم؟

از وارد شدن ضربه‌های ناگهانی در حین کار پشگیری شود، حواستان به پیچ و خم کردن شیلنگ باشد زیرا ممکن است در حین کار ترک بردارد. در شیلنگ ویبراتور بخشی به نام پوکر وجود دارد که بایستی همیشه برای جلوگیری از فرسایش، تمیز نگه داشته شود. همچنین مراقب محل نگهداری انواع شیلنگ ویبراتور باشید زیرا خشکی و پوسیدگی زودرس به سراغ این ابزار مهم خواهد آمد. در انتهای بتن ریزی، شیلنگ را خالی کنید. بعد از هر ۱۰۰ ساعت کار، روغن کاری قسمت‌های ویبره را در نظر داشته باشید.

سایر محصولات بادرو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *