کمپرسور اسکرو دارای یک تعداد ملزومات و تجهیزات جانبی میباشد که مخازن هوا میتوانند از اصلیترین آنها باشند که در نظر گرفتن مخزنی با کیفیت، مطمئنا در حفظ ایمنی دستگاه نقش به سزایی خواهد داشت. به عبارتی هوای فشرده شده در مخازن هوا ذخیره شده و سپس تحت فشار قرار گرفته و مورد مصرف در صنعت های گوناگون قرار میگیرد.
چنانچه سیستم هوای فشردهای داشته باشید، احتمالا ضرورت وجود یک مخزن گیرندهی هوا را احساس کردید. برای درک بهتر علت وجود آن و نحوهی عملکردش، در این مقاله سعی داریم اطلاعاتی راجع به آن در اختیار کاربران عزیز قرار دهیم.
مخزنهای گیرندهی هوا، معمولا خیلی مورد توجه نیستند ولی از اجزاء ضروری یک سیستم هوای فشرده میتوانند باشند. داشتن یک عدد مخزن گیرندهی هوا با سایزی متناسب، کارکردی ایمن و کارآمد برای سیستم شما تضمین خواهد کرد و مخزن انرژی مضاعف را جهت بکارگیری در دوره هایی که اوج تقاضا وجود دارد را فراهم مینماید.
مخازن گیرندهی هوا که گاها مخزن های کمپرسور هوا و یا به مخازن ذخیرهی هوای فشرده نیز معروفند، نوعی از مخزن های تحت فشار میباشد که هوا را از کمپرسورهای هوا دریافت کرده و آنرا تحت فشار نگه میدارد. مخزن ها در سایزهای گوناگون و در پیکربندی های افقی و یا عمودی موجود هستند. مخازن گیرندهی هوا ذخیرهی موقتی هوای فشرده شده را آماده میکند. همینطور به سیستم شما در کارکردی با کیفیت بهتر کمک خواهد کرد. این مخازن 3 نوع کارکرد عمده دارند که عبارتند از:
- هوای فشرده شده را ذخیره مینماید که این امر برای رویدادهای کوتاه مدت و با تقاضای بالا میتواند کاربرد داشته باشد.
- سیگنال هوای ثابت را جهت عملیات کنترلی کمپرسورهای هوا فراهم مینماید.
- زمانیکه بعنوان یک مخزنی مرطوب استفاده میشوند، بعنوان یک مبدلی حرارتی نوع ثانویه عمل مینماید و کارآیی خشک کن های هوا را بالا میبرد.
مزایای مخازن ذخیرهی هوای فشرده
بکارگیری مخزن، تعداد خاموش و روشن شدن (loud–unload) و مدت زمان تحت باربودن دستگاه کمپرسور را به مقدار زیادی کم میکند و به این علت موجب بالا رفتن عمر مفید دستگاه کمپرسور و لوازمات جانبی آنها میگردد و از استهلاک زیاد آنها پیشگیری مینماید.
به علت وسیع بودن سطوح مقطع در مخزن ذخیرهی هوا، موجب خنک کاری مقدار هوای فشرده شدهی خروجی از دستگاه کمپرسور میگردد و همین کار موجب میگردد در مخزن ذخیره، بخاراتی که در هوا وجود دارد کندانس گشته و به حالت مایع و توسط شیرهای تخلیه از مخازن خارج شود، بنابر همهی اینها از وارد شدن آب کندانس شده به قسمت لولههای انتقالی هوا پیشگیری به عمل میآید.
در مخازن ذخیرهی هوای فشرده شده، مقداری نوسانات فشار که به وجود میاید در کمپرسور کاهش پیدا میکند و در تمامی زمانها، فشارات در این مجموعه را ثابت نگه میدارد و از خاموش/ روشن شدن بیش از اندازه و حالت متوالی دستگاه کمپرسور پیشگیری مینماید.
این مخازن (مخزن کمپرسورهای باد) مطابق استاندارد مخزن های تحت فشار زیاد ASME SEC8 طراحی و تولید شده و رعایت نمودن ملزومات استاندارد مذکور موجب تولید محصولی با امنیت بیشتر و کارآیی بالاتر میشود.
مخازن هوای فشرده جهت زمان های اوج مصرفی، خیلی کارایی دارد و ضرورت دارد و قادر است هوای فشرده را بدون احتیاج به کمپرسورهای بزرگتر، تامین نماید.
در کل عمل ذخیره سازی در 1 یا 2 مرحله، کنترل کردن سیستم را به حد قابل توجهی ساده مینماید، مخارج تعمیر و نگهداری را کم میکند و به افزایش بازده و همچنین راندمان کمپرسورها تاثیر دارند.
لازم به ذکر میباشد که مخزنهای هوای فشرده در دستگاه های کمپرسور نبایستی فشارهای بیش از حدود مجاز را داشته باشد و هیچوقت نبایستی بدون شیرهای اطمینان بکار روند.
جهت اطمینان از عملکرد درست در مخازن ذخیرهی هوای فشرده شده کمپرسور، یکسری تست های مخرب ویا غیرمخربی که روی مخازن انجام میگیرد که این سری تست ها شامل تست های هیدرواستاتیک، تست های X-RAY، تست های PTi، تست های UT و تست های VT هستند.
نکات مهم زمان خرید مخزن ذخیره هوای فشرده
سایز انتخابی مخزن جهت کمپرسورها خیلی اهمیت دارد و در صورت بزرگ بودن مخزنهای کمپرسور در حالت unload قرار میگیرد که موجب خاموش گشتن آن میگردد و کوچک بودن آن نیز موجب آسیب خوردن دراثر افت فشار میگردد.
انتخاب نمودن مخازن مناسب با فشارات کاری (8 تا 13) بار به حالت نرمالی و فشارات (25-45 بار) برای خطوط هوای فشارات میزان متوسط.
ورقهی بدنه و عدسیهای مخازن هوای فشرده بایستی از بهترین نوع ورقهی تولید شده باشد و همینطور جوشکاری آنها هم به شکل حرفهای و کاملا اصولی انجام میپذیرد.
میزان ضخامت ورق های مخازن هوای فشرده شده هم حائز اهمیت میباشد و طبق فشارات و همچنین ضریب خوردگی مشخص میگردد.
مخازن هوای فشرده شده معمولا در مجاورت رطوبت زیاد و مقدار آب خارج شده از کمپرسور میباشد که موجب بوجود آمدن مقداری خوردگی هایی در بخش داخلی آنها میشود، بنابراین عامل مهمتر از پوششی که در داخلش وجود دارد سبب پیشگیری از خوردگی های شدید و یا حادثهی ناشی از آنها میگردد.
زمانی که اقدام به خرید مخازن هوای فشرده مینمایید، سایز و قطر آنها را در نظر داشته باشید. این ابعاد و قطر مربوط به مخازن هوای فشرده نبایستی به شکلی باشد که از در ورودی موتورخانه و به حالت کلی مکانی که مخزن در آنجا نصب میشود عبور ننماید.
دلایل استفادهی از استاندارد ASME در ساخت مخازن ذخیرهی هوای فشرده
کلمهی ASME مخفف AMERICAN SOCIETY OF MECHANICAL ENGINEERS به معنای انجمن مهندسین مکانیک کشور آمریکا است که جهت تمرکز هرچه زیادتر در حوزهی مهندسی مکانیکی تشکیل شده است.
این انجمن مذکور فوق در سالهای 1880 در راستای تدوین شدن مخزن های بخار کار میکنند. فعالیت های موسسهی مهندسین مکانیکی کشور آمریکا بیشتر در جهت راستای تامین نمودن کمک های مالی جهت وسعت دادن به تکنولوژی و گسترش نیروهای انسانی و بالا بردن کیفیت زندگی است و به دلیل ماهیت های علمی چنین موسسهای، جزء بزرگترین ناشران تخصصی و علمی میباشد. هر ساله تعدادی زیاد سمینار به وسیلهی همین موسسه برگزار میشود و بیشتر از 130000 عضو در همهی کشورهای دنیا داشته است.
ASME بعنوان یکی از با تجربهترین و قدیمیترین مجموعهها و پروژههای تدوین کنندهی استاندارد، که بیشتر از 600 آیتم استاندارد و آیین نامه تدوین نموده است و اغلب این استانداردها در زمینهی دیگهای بخار، مخازن تحت فشار، آسانسور، سیالات، و غیره هستند.
مشخصات فنی و مزایای مخازن
- تولید و ساخت مخازن کمپرسور طبق استاندارد ASME Sec. III DIV.1
- جوشکاری مخازن بشکل استاندارد و اصولی
- حجم 500 لیتر تا 10000 لیتر
- فشارات کاری در مخازن بادی کمپرسورهای صنعتی مابین 7 بار تا 13 بار
- فشارات کاری مخازن بادی در کمپرسورهای فشار قوی از 20 بار به بالا
- در نظر داشتن و اعمال کردن ضریب خوردگی ویا فشارات کاری در تایم های تعیینی ضخامت ورقه بدنه و عدسی های مخازن
- پوشش های رنگ داخلی با بکارگیری 3 لایهای رنگ اپوکسی و همچنین مقاومت زیاد در مقابل خوردگی
- پوشش های رنگ بدنه الکترواستاتیک کورهای و با دوام در مقابل خوردگی
- مجهز به سوپاپ های اطمینان مخازن هوا
- دریچهی منهول جهت بازدیدهای دورهای اپراتورها از قسمت داخل مخازن
- مجهز به داشتن اوتودرین یا شیرهای تخلیهی برقی یا دستی و مانومترها
- پایههای کاملا مقاوم و مناسب با وزن مخازن دستگاه کمپرسور
- عمر و کیفیتی قابل قبول
- طراحی بخصوص برطبق تقاضای مشتری ها جهت شرایط ویژه
راهکارهای افزایش عمر مخازن کمپرسورهای هوا
- مخازن ذخیرهی هوای فشرده شده به شکل دورهای بازدید شود.
- کارکرد مانومتری و سوپاپهای اطمینان به شکل مدام بررسی گردد.
- تجهیز نمودن سیستم های کمپرسور هوا به رطوبت گیرها یا (میکروفیلترها) و تلهآبگیرها
- بکارگیری رنگآمیزی چند لایهای داخل مخازن برای پیشگیری از پوسیدگی (پوشش رنگی اپوکسی)
- تعیین مکان متناسب جهت نگهداری مخازن ذخیرهی هوای فشرده شده کمپرسور
- در هنگام باز و بسته نمودن دریچهی منهول یا (آدم رو)، آچارکشی های مناسب صورت گیرد.
جمع بندی
در این مقاله سعی کردیم برای کاربران صنایع مختلف اطلاعات و مطالب مفید وکاربردی را جمع آوری کنیم تا شما را برای خرید و انتخاب صحیح راهنمایی نماییم. چنانچه سوال یا مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد کارشناسان شرکت بادرو کمپرسور آمادهی پاسخگویی به شما عزیزان میباشند.
دیگر محصولات شرکت بادرو
سندبلاست
سندبلاست روی سطوح مختلفی از جمله شیشه، فلز، سنگ، چوب، دندان، بتن و… مورد استفاده قرار میگیرد. سندبلاست روی سطوح مختلف، کاربردهای متفاوتی دارد که در ادامه این کاربردها را مورد نقد و بررسی قرار میدهیم.
پیکور بادی برای تخریب انواع سنگ، بتن و آسفالت کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می گیرد. از بهترین آنها می توان از چکش های بادی توکو ژاپن و چکشهای بادی تبریز نام برد. بالا بودن کیفیت ابزار، راندمان کاری بالا و فورج بودن از مزیت های این نوع ابزار ها میباشد.
کمپرسور اسکرو
کمپرسور اسکرو روغن پاشش oil inject ساخت کمپانی RotorComp آلمان بوده که با یک الکتروموتور ساخت موتوژن تبریز یا جمکو مونتاژ میشود. رادیاتور کمپرسور از نوع آلومینیومی و تابلو برق هیوندا کره میباشد که بصورت انتقال تسمهای و یا سفارش کوپل مستقیم میباشند.
کمپرسور پیستونی
کمپرسور پیستونی در دو شکل ایستاده و یا خوابیده طراحی میگردد که نوع ایستاده فضای کمتری را اشغال مینماید. در ظرفیت های بزرگتر از ۵۰۰ لیتری همه دستگاهها دارای تابلو برق میباشند. از موارد مهم در انتخاب کمپرسور پیستونی ظرفیت و فشارکاری میباشد که جدول فنی به شرح زیر میباشد.
آنلودر کمپرسور
در دستگاه های کمپرسور اسکرو، کنترل نمودن فشار هوا به وسیلهی رگلاتور یا آنلودر کمپرسور انجام میپذیرد که کار باز و بسته شدن به وسیلهی شیرهای برقی که به آنلودر متصل میباشد، انجام میگیرد که البته در شرایط عادی بسته است و در زمان جریان باز میگردد تا عمل مکش هوا بوسیلهی ایرند انجام گیرد و بعد فشرده سازی انجام میگیرد.
پیکور برقی
بتنکن و پیکور برقی دستگاههایی میباشند که جهت تخریب سنگ، بتن وآسفالت کاربرد دارد و جهت طبقهبندی راحتترنسبت به حجم و توانش، میتوانیم آنها را گروهبندی نماییم و از کوچکترین نوع چنین ابزارهایی که دریل بتنکن میباشد تا رده متوسطش که به اسم چکش های تخریبی معروف میباشند و بزرگترین آنها که پیکور نام دارد دسته بندی مینماییم.
درایر
آسانترین و بهترین راه در جدا کردن آب از هوای فشرده، که هزینهای کم را در بر گیرد، نصب و راه اندازی درایر است. با انجام این کار میتوانید از مواردی همچون رطوبت و زنگ زدگی سیستم لوله کشی و تجهیزات بادی جلوگیری کنید. نکته جالب آن است که ساختار درایر، بسیار به یخچال شباهت دارد و به گونه ای موجب خنک شدن آن میگردد. شما میتوانید درایر تبریدی را نیز از وبسایت بادرو خریداری نمایید.
کمپرسور باد
کمپرسور باد با نامهای متفاوت پمپ هوا، پمپ باد و کمپرسور هوا نیز شناخته میشود. اساس کمپرسور هوا، تولید هوا با فشار بالا است که همه فرآیندها در مخزن کمپرسور صورت میگیرد. استفاده کردن از کمپرسور باد نامناسب، باعث ایجاد مشکلات زیادی برای شما میشود که میتوان به فشار زیاد به موتور، هدر رفتن انرژی و فرسودگی بخشهای مکانیکی موتور اشاره کرد.
خرید مخزن هوای فشرده ایستاده
شاید نام مخزن هوای فشرده را شنیده باشید اما اطلاعاتی راجع به آن نداشته باشید. مخزن هوای فشرده یکی از کاربردیترین و اصلیترین ادوات سیستمهای هوای فشرده به شمار میرود که در صنایع گوناگونی از جمله نساجی، لاستیکسازی، داروسازی و… کاربرد دارد. مخزن هوای فشرده با نامهای تانک باد، مخزن باد کمپرسور و مخزن پمپ باد نیز یاد میشود. مخزن هوای فشرده، طبق استاندارد تعیین شده برای مخازن فشار قوی تولید و طراحی شده است. یکی از مهمترین کاربردهای مخزن هوای فشرده ایستاده، تامین و ذخیره کمپرسور هوای فشرده مورد نیاز میباشد. کنترل کردن سیستم ذخیره سازی، کار چندان دشواری نیست. ناگفته نماند به مخزن هوای فشرده نباید فشار زیادی وارد شود. مخزن هوای فشرده ایستاده، یکی از انواع مخزنهای هوا به شمار میرود. اگر قصد خرید مخزن هوای فشرده ایستاده را دارید، تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات زیادی در این زمینه کسب کنید.
مزایا فوقالعاده مخزن هوای فشرده ایستاده
همانطور که گفتهشد، یکی از اصلیترین و مهمترین مزایای مخزن هوای فشرده ایستاده، ذخیره کردن هوای فشرده میباشد. وظیفه فرایند ذخیره سازی، به عهده کولر گازی است که همراه پیچ کمپرسور و پیستون عمل میکند. بکار بردن مخزن، باعث کاهش تعداد مرتبههای خاموش و روشن شدن کمپرسور میشود و همچنین باعث کاهش زمان بارگذاری میشود که این عمل نیز باعث میشود طول عمر ماندگاری کمپرسور اسکرو و اجزای آن، افزایش یابد. بالا بودن سطح مقطع مخازن ذخیره هوا، باعث خنک شدن سریع هوای فشرده میشود. زمانی که هوای فشرده خنک شد، بخاراتی که در هوا هستند، متراکم میشوند و از بخش لوله فاضلاب با حالت مایعی خارج میشوند. در ادامه مزایای مخزن هوای فشرده ایستاده را به صورت لیستی بیان میکنیم:
- تامین و ذخیره هوای فشرده
- تولید محصولی با کارایی و امنیت فراوان
- ثابت نگه داشتن فشار در تمام زمانها
- خنک کردن هوای فشرده
- افزایش طول عمر کمپرسور و اجزای آن
مشخصات فنی مخزن هوای فشرده ایستاده
مخزن هوای فشرده ایستاده، در ظرفیتهای متفاوتی از 10 لیتری گرفته تا 10000 لیتری موجود میباشد که هر کدام در هر صنعتی کاربردهای متفاوتی دارند. افراد میتوانند با توجه به نیاز و بودجه خود، مخزن هوای فشرده ایستاده مناسب را خریداری نمایند. در ادامه مشخصات فنی هوای فشرده ایستاده را مورد نقد و بررسی قرار میدهیم. معمولا مخزن کمپرسورهای سیلندر پیستونی به صورت ایستاده است و همراه واحد هواساز، به صورت یک پکیج بینقص به فروش میرسد. مخزن کمپرسور با ظرفیت 24 لیتر، مخزن باد با ظرفیت 10 لیتر، تانک باد با ظرفیت 80 لیتر و مخزن باد با ظرفیت 50 لیتر از جمله اصلیترین و پرکاربردترین مخازن هوای فشرده به شمار میروند که در ایجاد کمپرسورهای باد پیستونی، تانک باد کامیون، تانک باد خاورمیانه و… استفاده میشوند. در ادامه نیز مشخصات فنی مخزن هوای فشرده ایستاده را به صورت لیستی بیان میکنیم:
- مخزن کمپرسور را بر اساس استاندارد ASME SEC 8 تولید میکند.
- ظرفیت مخزن هوای فشرده ایستاده 10 تا 10000 لیتر است.
- فشار کاری مخزن هوای فشرده در کمپرسور کوچک بین 7 تا 10 بار است.
- فشار کاری مخزن هوای فشرده در کمپرسور صنعتی بین 13 تا 18 بار است.
- فشار کاری مخزن هوای فشرده در کمپرسور فشار قوی بین 20 بار و بیشتر است.
- دارای سوپاپ اطمینان مخزن هوا است.
- دارای دریچه منهول جهت بررسی مخزن توسط اپراتور
- اجزایی مانند مانومتر، اتودرین و شیر تخلیه دستی را دارا میباشد.
چگونه طول عمر مخزن هوای فشرده ایستاده را افزایش دهیم؟
اگر به خرید مخزن هوای فشرده ایستاده اقدام کردهاید، قطعا به طول عمر آن توجه کردهاید. در ادامه راهکارهایی را جهت افزایش طول عمر مخزن هوای فشرده ایستاده ارائه خواهیم کرد که تاثیرات بسزایی خواهند داشت.
- همیشه باید عملکرد درجه باد (نانومتر) و سوپاپ اطمینان چک شود.
- مخزن هوای فشرده را به برخی اجزا مانند درایر، تله آبگیر و میکروفیلتر تجهیز کنید. درایر تبریزی یکی از بهترین و باکیفیتترین نوع درایر است.
- برای پیشگیری از پوسیدگی، در داخل مخزن از رنگآمیزی چند لایه استفاده کنید.
- محل و فاصله مناسبی را برای نگهداری مخزن هوای فشرده انتخاب کنید.
- مخزن هوای فشرده میبایست به صورت دورهای چک و بررسی شود تا در صورت مشکل و ایراد، به رفع آن پرداخته شود.
- آچار کشی هنگام باز و بسته کردن آدمرو (دریچه منهول) باید به صورت مناسبی صورت گیرد.
نکاتی که قبل از خرید مخزن هوای فشرده ایستاده باید رعایت شوند!
- هنگام خرید، به اندازه و حجم مخزن هوای فشرده توجه زیادی کنید؛ زیرا بسیار حائز اهمیت است. اگر مخزن هوای فشردهای با اندازه خیلی بزرگی را خریداری کردهاید، ممکن است گاهی دستگاه خاموش شود و برعکس؛ اگر مخزن هوای فشردهای با اندازه خیلی کوچکی خریداری کنید، سبب میشود فشار کمپرسور افت کند و باعث خراب شدن دستگاه شود.
- ورقی که در مخزن هوای فشرده استفاده میشود، بایستی از نوع مرغوبترین باشد و جوشکاری آن باید به صورت اصولی صورت گیرد.
- هنگام خرید به ضخامت ورق توجه زیادی کنید. این ضخامت طبق ضریبخوردگی و فشار، تعیین و مشخص میشود.
- قطر و ابعاد مخزن هوای فشرده، یکی دیگر از عواملی است که هنگام خرید باید به آن توجه کنید.
بررسی تست فشار مخازن هوای فشرده
منبعهایی برای تست هوای فشار مورد استفاده قرار میگیرند که در فشار زیاد اتمسفر عملکرد دارند. مخزنی که قرار است تست شود، میبایست در زمان تست به صورت کامل بررسی شود. تستی که انجام میشود، در ITP با عنوانwitness point یا hold pointتعیین میشود. تست هوای فشرده، تنها مقاومت مخزن را با توجه به کارهای کرنشهای اصلی و همچنین تنشها، بازرسی و چک میکند. تست گفتهشده، مقاومت مخزن را در برابر مکانیزمهایی که موجب مشکلساز شدن مخزن میشوند مانند خزش، بارهای سیکلی و… را نشان نمیدهد. ناگفته نماند تست فشار باعث کاهش نیاز به NDT (تستهای غیر مخرب) میشود. در حالت کلی تست هوای فشرده به صورت زیر میباشد:
- Pneumatic (پنوماتیک): با گاز مشخص صورت میگیرد.
- Hydrostatic (هیدرواستاتیک): با آب صورت میگیرد.
- تست هیدرواستاتیک، یکی از متداولترین و رایجترین تستی به شمار میرود که فشار آن تقریبا 1.3 برابر فشار مخزن میباشد.
نکات ایمنی هنگام استفاده از مخزن هوای فشرده ایستاده
همانطور که گفتهشد، مخزن هوای فشرده ایستاده، یک دستگاه بسیار کاربردی و مفیدی است که باعث حمل هوای فشرده میشود. شما این قابلیت را دارید که مخزن خود را با هر کمپرسوری، از فشار هوا پر کنید. حمل و نقل مخزن هوای فشرده ایستاده بسیار آسان بوده و باعث ایجاد مشکل برای شما نخواهد شد. یکی از نکاتی که در نگهداری این دستگاه باید رعایت کنید این است که آن را زیر آفتاب، باران و برف قرار ندهید. قبل از اینکه از دستگاه استفاده کنید، از درستی کار شیر و گیج فشار، اطمینان حاصل کنید. پیشنهاد میکنیم فشار کاری مخزن را رعایت کنید تا دستگاه دچار مشکل نشود. اگر فشار کاری رعایت نشود، ممکن است باعث انفجار یا خطر شود. پس رعایت آن را نادیده نگیرید.
سعی کنید سالی یکبار درون و خارج مخزن را رنگآمیزی کنید. زمانی که درپوش را باز و بسته میکنید، از وصل شدن پیچها اطمینان حاصل کنید. از مخلوطکن و تله آب جهت افزایش طول عمر دستگاه استفاده کنید. استفاده از شیر تخلیه اتوماتیک (Autodrine) برای خارج کردن آب از مخزن کمپرسور پیشنهاد میشود. سعی کنید به صورت سالیانه، روی مخازن آزمایشهای جوشکاری را انجام دهید. برای خرید مخزن هوای فشرده ایستاده، شرکتهای معتبر را بررسی کنید و با توجه به نیاز و بودجه خود، بهترین، مناسبترین و با کیفیتترین را برای خرید انتخاب کنید.
کلام آخر
یکی از کاربردیترین و اصلیترین ادوات سیستمهای هوای فشرده، مخزن هوای فشرده ایستاده است که در صنایع گوناگونی از جمله نساجی، لاستیکسازی، داروسازی و… کاربرد دارد. این دستگاه در صنایع مختلفی، کاربردهای متعدد و مفیدی دارد. از مزایای مخزن هوای فشرده ایستاده میتوان به تامین و ذخیره هوای فشرده، تولید محصولی با کارایی و امنیت فراوان، ثابت نگه داشتن فشار در تمام زمانها، خنک کردن هوای فشرده و افزایش طول عمر کمپرسور و اجزای آن اشاره کرد. ما در این مقاله سعی کردیم مخزن هوای فشرده را به صورت کامل معرفی کنیم و مزایا، کاربرد، نکات ایمنی و نگهداری آن را ارائه دهیم.
اگر قصد خرید مخزن هوای فشرده ایستاده را دارید، این مقاله به خرید بدون نقص شما کمک میکند و میتوانید بهترین دستگاه را با توجه به نوع فعالیت خود خریداری نمایید. اگر به دنبال فروشگاهی معتبر برای خرید مخزن هوای فشرده ایستاده هستید، ما به شما فروشگاه بادرو را پیشنهاد میکنیم. فروشگاه بادرو علاوه بر اینکه انواع دستگاهها و مخازن را به صورت کامل معرفی میکند، با توجه به نیاز و زمینه صنعت شما، بهترین دستگاه با قیمت مناسب و کیفیت بینظیر را پیشنهاد میکند. فروشگاه بادرو، علاوه بر مخزن هوای فشرده ایستاده، دستگاههای دیگری نظیر چکش برقی، سندبلاست و… را به فروش میرساند.
منابع:
سلام خسته نباشید من یک مخزن با فشار کاری 10 بار که ظرفیت آن 2 مترمکعب در دقیقه باشد نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید؟
سلام وقتتون بخیر دوست عزیز، متناسب کار شما یک عدد مخزن 2000 لیتری با ورق 8 میل و فشار کاری 7 تا 10 بار است.